Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

M-a înșelat iubita! Bogdan Nonic, poveste de dragoste amuzantă cu final "de vis"

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Bogdan Nonic și-a spus povestea de iubire, spre bucuria celor prezenți. Atenție, se râde cu lacrimi!

"Am venit să spun patru glume! Am așa: Una despre prietena mea, una despre călătria cu avionul la Roma, cum s-a schimbat viața mea pe 23 august și cu un BMW", spune Bogdan Nonic.

Poveste de iubire cu peripeții

"Mă bucur că nu mai sunem împreună! Când a făcut școala de șoferi era să facă accident. A vrut să schimbe banada și nu l-a văzut pe unul. Instructorul s-a panicat i-a pus frână și a întrebat-o: Domnișoară nu vă uitați, aici, în oglinda asta? Aa, nu eu credeam că este oglinda dumneavoastră, eu mă uit în a mea!"

Pentru a vedea momentul întreg urmăriți videoclipul de mai sus!

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!

Pentru a vedea momentul întreg urmăriți videoclipul de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro