Antena Căutare

Nicoleta întreabă, Vizante răspunde:"Vrei să fii prietenul meu?" - "DA!"

Vizante se apropie de masa pentru degustare și se încurcă în tacâmuri, recunoscând "Mă fâstâcesc în fața ta! Nu pot să te înțeleg cum de nu ai un prieten!", afirmă Vizante

Vizante se apropie de masa pentru degustare și se încurcă în tacâmuri, recunoscând "Mă fâstâcesc în fața ta! Nu pot să te înțeleg cum de nu ai un prieten!", afirmă Vizante.

Nicoleta prinde perfect momentul și îl întreabă cu curaj "Vrei să fii prietenul meu?". Dezamăgit de momentul prost ales, Vizante o întreabă "Acum te-ai găsit, Nicoleta?", arătându-i verigheta de pe mână.

Horia ia imediat atitudine și strigă "Tata lu' Nicoleta!!!", moment în care din culise se aude "Am luat pușca!", răspunde tatăl Nicoletei.

În final, după ce toți jurații își spun părerea, Vizante îi spune din toată inima "Da, vreau să fiu prietenul tău!".

Nicoleta i-o "coace" lui Vizante: "Să știți că eu am 14 ani, cu mine nu mai merge!"... Andrei Cristian Geavela, un machedon la Junior Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x