Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 3 și 4, din 01 septembrie. Victor află rezultatul testului prenatal

Viața lui Victor se complică după ce află rezultatul testului prenatal, iar Eva nu îi acceptă cererea în căsătorie.

colaj Eva Georgescu, Victor Pop și Eva și Victor, Diana, Eva și Marius la restaurant Galerie
Șansele ca Eva și Victor să-și crească bebelușul în armonie sunt din ce în ce mai mici | Antena1

În episodul 3, „Banii pe om îl învață ce să facă în viață!”, Victor și Eva află rezultatele analizelor, totodată situația se complică, deoarece bunica lui Victor nu concepe ca acesta să nu se căsătorească cu Eva. De asemenea, Vlady continuă să lupte pentru moștenire.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Vlady vrea să se păstreze până la căsătorie

Florentina intră peste Vlady în cameră în cămașă de noapte. Vlady se face că doarme, însă tânăra încearcă să-l seducă. Vlady îi refuză avansurile. Dă vina pe o durere de cap. Florentina nu e sigură că acesta e motivul și îi pune la îndoială abilitățile sexuale.

Vlady îi spune că ar vrea să se păstreze până la căsătorie. Nu vrea să se grăbească, ci să se bucure de fiecare etapă a relației. Florentina este sceptică, dar acceptă.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Mama și bunica lui Victor află de sarcina Evei

Victor rememorează momentele petrecute cu Eva și nu aceptă că el este tatăl copilului. Amândoi credeau că nu s-a întâmplat nimic în noaptea respectivă. Îi propune să plătească pentru avort, dar Eva îi spune că nu are această opțiune, fiind deja e în trei luni jumătate. Lui Victor îi vine greu să creadă că Eva nu a știut că e însărcinată, însă Doina intervine în discuție. Victor e sceptic în ceea ce privește așteptările Evei și ale familiei ei.

Doina consideră că Victor a păcălit-o pe Eva și îi cere să fie responsabil.

Bunica și mama lui Victor ajung împreună cu Diana și Felicia la biroul pentru a-i face o surpriză tânărului, dar ajung chiar în mijlocul discuției dintre Eva și Victor.

Bunica și mama intră peste ei. Doina este cea care le spune de ce se află acolo.
Pe bunica lui Victor o bucură vestea. Violeta nu acceptă situația și propune să facă un test prenatal, pe care Doina îl acceptă.

Citește și: Noutățile lunii septembrie în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Violeta ascunde sarcina Evei de Diana

Bunica lui Victor îi cere să-și facă datoria și să se căsătorească cu Eva, pe care o consideră simpatică. Totodată consideră că Victor trebuie să-i spună adevărul Dianei, însă intervine Violeta care găsește o scuză pentru a amâna compromisul pe care îl aveau. Violeta nu vrea să se afle de sarcină până nu au rezultatele analizelor.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Atât Violeta, cât și Doina pun la îndoială identitatea copilului

În așteptarea rezultatelor analizelor, Violeta și Doina pun la îndoială identitatea copilului. Amândouă ajung să se îndoiască de faptul că Victor este tatăl copilului Evei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Ciclicitatea evenimentelor

Șoferul de taxi care le conduce pe Doina și pe Eva la clinică pentru a afla rezultatul analizelor este același care i-a condus pe Eva și pe Victor în noaptea în care au conceput copilul.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Se dovedește că Victor este tatăl copilului

În timp ce Doina și Violeta discută aprins, medicul îi anunță că Victor este tatăl copilului Evei.
Bunica consideră încheiată discuția, Victor fiind nevoit să se căsătorească cu Eva. Este de părere că trebuie să-și asume responsabilitatea și îl roagă să o facă pentru bunicul lui.
Eva nu este de acord să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l cunoaște.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 2 din 24 august. Lia se reîntâlnește cu cel care a împușcat-o

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Sergiu află că o să fie bunic

Violeta îi dă vestea despre copil lui Segiu. Acesta îi prezintă ideea unui contract prenupțial care să îl ajute pe Victor să divorțeze după nașterea copilului. Astfel vor câștiga și moștenirea, iar apoi Victor poate rămâne cu Diana, dacă asta își dorește.

Ulterior, telespectatorii află că, inițial, Victor refuză planul părinților, deoarece nu vrea să-i facă Dianei ceea ce i-a făcut lui Iulia. Violeta este de părere că Diana o să înțeleagă situația.
Sergiu ia legătura cu George, avocatul lor, pentru contractul prenupțial.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Prejudecățile Evei

Mara și Adina nu o pot consola pe Eva, care crede că și-a distrus viața având un copil cu un om pe care nu-l cunoaște. De asemenea, îl consideră pe Victor un arogant. Mara se gândește că poate i-a pus cineva ceva în băutură în noaptea în care l-a întâlnit.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Luminița află că Victor va avea un copil

De la grija că Vlady este distant față de Florentina, Luminița trece la agonie când află de de viitorul copil al lui Victor. De asemenea, află și că acesta nu este cu Diana. Mircea consideră că trebuie să accepte că au pierdut moștenirea, dar soția sa nu se lasă și îl grăbește pe Vlady să o lase pe Florentina însărcinată.

Citește și: Serialul de suspans pe care trebuie să-l vezi vara asta. Dispariții misterioase și scene de acțiune deosebite, doar în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Eva și Victor se reîntâlnesc

Cei doi rememorează noaptea petrecută împreună. Victor o sună pe Eva și îi propune să se întâlnească.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Vlady îi dejoacă planurile lui Victor

Vlady îl felicită pe Victor pentru copil, dar îl anunță că nu o să-l lase să câștige, iar atunci când Diana vine să-l caute, îi spune la ce restaurant s-a dus vărul său, știind că o să-l găsească cu Eva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 3, din 01 septembrie. Puși în fața faptului

În timp ce Victor și Eva discută despre copil, iar Victor o acuză pe Eva că urmărește satisfacții materiale, Diana ajunge la local și îi surprinde pe cei doi.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 1 și 2, din 25 august. Destinul îi aduce pe Eva și pe Victor împreună

Episodul 4, „Întâi ai căsătoria, apoi pâinea”, începe cu o situație dificilă pentru Victor și Eva care discutau în timp ce îi surprinde Diana.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. Verișoara lui Marius

Diana o ia la întrebări pe Eva, însă Marius intervine și îi spune că Eva este verișoara lui și că aceasta vrea să își găsească un loc de muncă la firma lui Victor.

După plecarea Dianei, Eva îi spune lui Victor că nu mai are ce discuta cu el, că nu îi vrea banii și că el și-a găsit deja perechea perfectă. Marius își schimbă părerea despre Eva, pe care până atunci o bănuise că ar urmări banii familiei Pop.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. Viitorul i se desfășoară dinaintea ochilor

Eva încă se gândește la discuția cu Victor și o macină cuvintele acestuia. Ea ajunge în parc și privește mamele care se joacă cu micuții lor, iar scena o înduioșează. Se îmbărbătează singură, spunându-și că se poate descurca și fără ajutorul lui Victor. Nu vrea să accepte nimic de la el, din moment ce o consideră o profitoare.

Citește și: Top cele mai urmărite producții din luna iulie în AntenaPLAY. S-au evidențiat titluri exclusive și producții de renume

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. Florentina este hotărâtă să îl seducă pe Vlady

Florentina i-a pregătit un festin afrodisiac lui Vlady, în urma căruia cei doi pun în scenă un joc de rol și își petrec prima noapte împreună.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. „Casa cu trei surori”

Doina, cele trei fete ale sale și nepoțica, Ana, stau în jurul focului și rememorează momente din copilăria Evei. Doina îi aduce tinerei hăinuța pe care i-a cumpărat-o când a aflat că este însărcinată cu ea.

De asemenea, își aduce aminte ce greu i-a fost în acea perioadă, fiind imediat după ce tatăl fetelor a părăsit-o. Eva le mărturisește că îi e frică. Doina îi spune că toate sunt alături de ea și că tuturor le e frică, dar că sunt împreună.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. Luna de miere

Victor este hotărât să îi spună Dianei adevărul, însă aceasta vorbește despre organizarea nunții, despre viitorii lor copii și despre luna de miere. Toate acestea îl fac pe Victor să dea înapoi.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. Doina și Adina se grăbesc cu organizarea nunții

Doina și Adina vorbesc de nunta Evei și de locul în care ar vrea să aibă loc evenimentul. Doina se bucură că o să fie fetele salvate din sărăcie.

Mara aduce în discuție petrecerea burlăcițelor, însă nu e de acord cu Adina care sugerează să o facă la Niți. Doina vrea să aștepte să o ceară în căsătorie mai întâi, dar Adina vrea să urgenteze lucrurile.

Citește și: Chefi la cuțite și America Express, sezoane noi în această toamnă la Antena 1

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 4, din 01 septembrie. Victor îi dă Evei contractul prenupțial: „Mai bine mor decât să mă căsătoresc cu tine”

Victor încearcă să o convingă pe Eva că cea mai bună soluție e căsătoria. Eva e surprinsă de schimbarea tânărului, însă situația se schimbă radical când Victor îi dă contractul prenupțial și îi spune că singura condiție e să divorțeze imediat după nașterea copilului. El adaugă și faptul că îi va plăti pensie alimentară. Eva e jignită de condițiile și bănuielile lui Victor și nu acceptă căsătoria.

Tocmai atunci apare Niți care îi felicită și îl sfătuiește pe Victor să aibă grijă de Eva. Victor este sigur că acesta a fost planul Evei de la început, însă ea tot nu vrea să semneze cntractul. Victor consideră că poate negocia termenii, dar Eva îi mărturisește că singura problemă este el care o umilește și o desconsideră, deoarece are o părere eronată despre ea. Eva încă susține că nu știe cum s-a îmbătat dacă ea a cerut o băutură fără alcool.

„Mai bine mor decât să mă căsătoresc cu tine”, îi spune Eva, însă din cauza stresului, leșină.

Citește și: Serialul care a ajuns în top 3 cele mai vizionate la doar trei zile de la premieră. A detronat alte producții iubite de public

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x