Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 1 și 2, din 25 august. Destinul îi aduce pe Eva și pe Victor împreună

Povestea de iubire dintre Eva și Victor este una atipică. Cei doi se întâlnesc din greșeală, dar iubirea dintre ei, cu siguranță, nu este o greșeală.

colaj Camera 609 cu Eva și Victor sărutându-se în club, Eva și Victor când cântă în mașină și Victor când se trezește lângă Eva și nu știe cine e Galerie
Eva și Victor sunt împinși de destin să se cunoască. Relația lor nu seamănă cu oricare alta | Antena1

Eva Georgescu și Victor Pop par să știe foarte bine ce nu vor de la viață, însă destinul are alte planuri pentru ei. Cei doi ajung să se întâlnească din greșeală, la insistențele mamelor lor. Legătura dintre cei doi este dovada că unele greșeli sunt menite să se întâmple.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Iubirea este un accident

Episodul 1, „Bărbații nu au copii, ci moștenitori”, începe cu scena în care Violeta Pop își sună fiul să-l întrebe dacă nu s-a mai întâlnit cu Diana cu o seară înainte. Tot ea îi spune că Diana ar fi făcut un accident și că l-a sunat, dar el nu i-a mai răspuns.

În acel moment se uită speriat lângă el în pat și se întreabă cine este fata cu care și-a petrecut noaptea. Încearcă să deruleze firul evenimentelor, însă totul este neclar.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Testamentul lăsat de Iosif Pop

Acțiunea este plasată cu câteva zile în urmă, unde îi găsim pe cei din familia Pop la casa bunicului defunct, Iosif Pop. Un avocat le aduce la cunoștință testamentul bunicului, întocmit cu o lună înainte să moară.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Testamentul este unul video, Iosif Pop dorind să le comunice personal celor din familie clauzele actului. El le transmite că știe că durerea afișată de ei este una falsă și că îi interesează doar moștenirea.

Din testament se află că fiilor și nurorilor nu le revine nimic. Singura care primește cev concret este Lara, fiica lui Mircea și a Luminiței, sora lui Vlady. Ea primește 1 milion de euro, într-un cont la care va avea acces imediat ce va intra la facultate. Lara se arată recunoscătoare.

Bunicul nu pierde ocazia de a-i transmite lui Vlady că e un pămpălău, dar unul simpatic. Lui Victor îi spune că îl moștenește întru totul: talentat, dedicat și muncitor.

În cele din urmă le transmite că restul averii, care constă în de 3 miliarde de RON, portofoliu imobiliar și firma de arhitectură, îi va rămâne nepotului care se va căsători și va avea primul copil, de preferat un băiat.

Toate acestea pentru ca numele lor să meargă mai departe. Bunicul spune în încheiere că: „Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume.”

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Principiile Evei

Casa Evei este plină de femei. Locuiește cu mama și sora mai mică. Adina, sora mai mare este deja căsătorită. Mama Evei, Doina Georgescu, este îngrijorată din cazua datoriilor. Eva tocmai ce și-a dat demisia, deoarece șeful i-a făcut avansuri.

Eva și Mara, sora mai mică, au o afacere cu decorațiuni. Doina este nostalgică după slujba de la fabrca de confecții. Ea a fost înlocuită de roboți. Eva este prima din familie care a făcut facultate și a fost plecată în străinătate cu burse Erasmus.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Întrecerea din familia Pop

Familiile fiilor lui Iosif Pop se ceartă pe moștenire, făcând din asta o adevărată întrecere.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Căsătoria nu intră în planurile Evei

Eva și familia ei vorbesc despre căsătorie. Aceasta nu vrea să se căsătorească, deoarece nu mai are încredere în bărbați, din cauza unei decepții în dragoste.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Vânătoarea moștenirii începe pentru Violeta și Sergiu

Violeta și Sergiu se interesează de viața intimă a lui Victor, dar acesta nu le dă foarte multe detalii. Părinții vor ca el să-și trăiască viața, dar Victor le spune că nu are timp de relații.

Victor își întreabă părinții dacă interogatoriu despre iubite implică testamentul. Le spune răspicat că nu are de gând să se căsătorească, că nu are nevoie de moștenire.

Sergiu nu vrea să-i lase banii lui Mircea să-i cheltuie pe viniluri. Victor nu se lasă constrâns de argumentele părinților. Vrea să decidă singur pentru viața lui.

Citește și: Emilia Popescu revine pe micile ecrane în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Va face cuplu cu actorul Mihai Călin

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Vânătoare moștenirii începe pentru Luminița și Mircea

Luminița stă de vorbă cu Vlady, să-l facă să înțeleagă că trebuie să-și găsească pe cineva. Îi propune să se ocupe ea de găsirea unei soții. Vlady este de acord.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Trecutul o ajunge din urmă

Mama Evei se învinovățește, deoarece consideră că Eva este împotriva căsătoriei din cauza relației ei și a soțului, care le-a părăsit. Eva o face să înțeleagă absurditatea acestui gând.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Obsesia mamelor

Victor și șoferul lui, Marius, vorbesc despre obsesia mamelor de a-și căsători copiii.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Perechea perfectă

Sergiu ia lucrurile ușor, dar Violeta nu vrea să lase lucrurile în mâinile lui Victor. „E viața lui, dar nu-i după el. Eu l-am făcut, eu îl însor!” îi spune Violeta lui Sergiu.

Violeta vrea să-i găsească o pereche perfectă, astfel încât să se răzgândească Victor în privința căsătoriei. Ea și Sergiu încearcă să găsească fata potrivită pe rețelele de socializare.

Luminița face același lucru pentru Vlady, găsind-o pe Florentina, fiica unei prietene.

Citește și: Cum arată fiica Emiliei Popescu la 27 de ani. Cu ce se ocupă Maria Ștefănescu: „Cadoul vieții mele este că nu a făcut actorie”

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Îndărătnicia Evei

Eva pregătește o comandă pentru un client. Acesta o invită în oraș, dar Eva refuză invitația, se simte jignită de atitudinea tânărului. Mama ei crede că e sălbatică și că nu are nicio șansă să-și găsească vreodată pe cineva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Adevărata vocație a lui Victor

Victor își canalizează atenția spre întâlnirea importantă în interes de serviciu. Firma de arhitectură este totul pentru el.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Operațiunea Întâlnirea-online

Mara îi arată Doinei o aplicație de întâlniri online și îi explică cum funcționează. Mama e circumspectă în privința faptului că roboții pot face asta. În cele din urmă, Doina îi creează un profil online Evei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Imaturitatea lui Vlady

Vlady nu se prezintă la întâlnirea importantă și pune în pericol buna desfășurarea a proiectului.
El se pregătește pentru prânzul cu femeia aleasă de mama sa să-i devină soție.

De asemenea, Vlady își face griji în privința fizicului fetei, însă mama îi sugerează operațiile estetice.

Lara pune punctul pe i, și anume că familia vrea să-l ”mărite” pe Vlady cu oricine doar ca să pună mâna pe moștenire.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Riscurile platformelor online de întâlnire

Mama Evei primește mesaje indecente de la bărbații cu care s-a conectat prin aplecație în locul Evei. În cele din urmă, găsește un medic, pe nume Victor, care i se pare perfect pentru Eva. Stabilește o întâlnire.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Dezgroparea amintirilor

Violeta reia legătura cu Felicia, mama Dianei. Aceasta i se pare perfectă pentru Victor, deși cei doi nu au avut o relație tocmai bună în copilărie. Violeta este constrânsă de faptul că Luminița i-a găsit deja o parteneră lui Vlady.

Familia Dianei este într-un impas financiar, iar Felicia vede de bun augur întâlnirea celor doi. Diana vrea să se răzbune pentru răutățile spune de Victor pe când erau doar niște copii. Victor refuză să se vadă cu ea.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Relația dintre Victor și Lara

Victor și Lara sunt foarte apropiați. Fata îi face o vizită la birou, deoarece este îngrijorată că Vlady ar putea rămâne cu moștenirea bunicului, pe care ar risipi-o pe figurine de colecție. Victor îi spune că nu mai crede în iubire. Însă Lara nu vrea să-l lase pe Vlady să câștige.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 2 din 24 august. Lia se reîntâlnește cu cel care a împușcat-o

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Întotdeauna e bine să ai un medic în familie

Doina încearcă să o convingă pe Eva să meargă la întâlnirea cu doctorul. Chiar se preface că e bolnavă. În cele din urmă, Eva acceptă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Întâlnirea lui Vlady cu Florentina

Florentina este o persoană extrovertită și foarte deschisă, care îl copleșește pe Vlady. De asemenea, ea nu se încadrează în concepția lui despre viitoarea soție. Vine la Vlady și îl îmbrățișează.

„Eu nu sunt grasă, am oasele mari”, îi spune Florentina, după ce Vlady face un comentariu răutăcios la adresa ei. Luminița și Vlady sunt dezamăgiți după întâlnirea cu Florentina, însă este singura lor șansă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Întâlnire cu peripeții

Victor și Eva se pregătesc de întâlnire. Victor cu Diana, iar Eva cu Victor Popescu, medic.
Mara o ajută pe Eva să-și aleagă ținuta potrivită. De asemenea, po roagă să se distreze.
Violeta îi cere lui Victor să fie drăguț. Ea crede că este posibil ca Victor să își întâlnească jumătatea.

Luminița vrea ca Vlady să se ducă la restaurant unde merge victor și să le strige întâlnirea.
Victor ajunge la restaurant. Vlady e deghizat în femeie și îl spionează.

Citește și: Golden Boy, episodul 5, 3 februarie 2023. Ferit și Yusuf se bat din cauza lui Seyran. Ce s-a mai întâmplat în noul episod

Diana face un accident pe drum spre restaurant. Bărbatul nu consideră că e vina lui, iar Diana vrea să cheme Poliția.

Eva ajunge la restaurant. Îi spune chelnerului că trebuie să se vadă cu Victor, iar acesta o trimite la masa lui Victor Pop, care o confundă cu Diana. Victor este surprins plăcut de apariția Evei.
Vlady interferează cu ce a comandat Eva și îl plătește pe barman să pună alcool în cocktailul acesteia.

Lara află de la Lenuța că Vlady a plecat îmbrăcat în rochia ei.

Eva și Victor vorbesc despre Paris, despre studiile acolo, despre finanțe, despre tatăl ei. Amândoi se simt bine la întâlnire. Mai cer de băut, iar Vlady repetă manevra.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Accidentul destinului

Poliția ajunge la locul accidentului și le dă amendă pentru că au apelat la 112 fără să fie o urgență. Vinovatul este Victor Popescu, doctor, cel cu care trebuia să se vadă Eva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Fricile Evei și ale lui Victor

Eva și Victor, după mai multe pahare, vorbesc despre relații. Victor îi spune că îi place de ea, dar că nu caută o relație, el fiind acolo pentru că l-a obligat Violeta. Eva îl întreabă dacă și lui i-a făcut profil pe platformele de întâlniri online. Eva crede că mamele lor au vorbit. Îi spune că nici ea nu vrea o relație și că a venit doar de gura mamei ei. Cei doi sunt pe aceeași lungime de undă. se simt bine împreună. Ciocnesc „pentru nonrelația noastră”.

Eva e pe cale să cadă, iar victor o prinde. Este destul de amețită când pleacă. Cei doi iau un taxi, iar Eva îi cere șoferului să dea muzica mai tare. Cântă. Amândoi par să se simtă bine unul în compania celuilalt și să se simtă liberi.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Perechile nepereche

Diana și Victor Popescu se întâlnesc din nou la restaurant.

Citește și: Sergiu Cioiu, Special Guest Star în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. O noapte de pomină

Victor și Eva își petrec noaptea într-un club. Beau, dansează și vorbesc despre șeful Evei care a încercat să-i pună mâna pe fund, iar ea i-a întors-o la spate. Îi mărturisește că și-a dat demisia, iar Victor e de acord cu ea.

Eva aduce în discuție faptul că e doctor, iar victor îi spune că e de inimă. „Cardiolog”, spune ea, dar el răspunde: „Adică sunt îndrăgostit.” Cei doi râd de replica de agățat a lui Victor. Acesta îi cere să-l sărute. Victor o duce în brațe până în camera de hotel, la 609.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Revenirea la momentul prezent

Primul episod se încheie ciclic, cu apelul de la Violeta care îi spune de accidentul Dianei, aceasta fiind chiar lângă ea pe terasă.

Citește și: Magda Catone revine pe micile ecrane după mai bine de 12 ani, în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

Episodul 2, „Ziua bună se cunoaște de dimineață”, începe cu scena în care Victor vrea să fugă din cameră, însă o trezește pe Eva, iar de aici lucruril iau o turnură neașteptată.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Sunetul dragostei

Victor este anunțat de la recepție că trebuie să elibereze camera. Acesta încearcă să plece fără să o trezească pe Eva. Dar când vrea să își ia ceasul de la mâna ei, fata se trezește și începe să țipe. Niciunul dintre ei nu-și amintește ce s-a întâmplat. Fac cunoștință din nou și își dau seama de confuzie.

Amândoi își aduc aminte frânturi din nebuniile făcute cu o seară înainte. Eva îi înapoiază ceasul lui victor, care e de la bunicul lui. Amândoi consideră că a fost o noapte distractivă, dar decentă, în care nu s-a întâmplat nimic. Își iau rămas-bun.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Obsesiile unei mame

Mama Evei a stat toată noaptea și a băut cafea, așteptând-o și făcându-și griji din cauză că nu a ajuns acasă. Împreună cu Mara încearcă să afle mai multe lucruri de pe aplicația de întâlniri.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Răzbunarea Dianei

Violeta vrea să reprogrameze întâlnirea, iar Diana este de acord. Aceasta o roagă să-i spună mai multe lucruri despre Victor. Violeta îi povestește despre iulia, din cauza căreia fiul ei nu mai are încredere în femei, după ce l-a lăsat la altar acum patru ani și a dispărut. Îi spune să nu facă și ea așa.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Încurcăturile Evei

Doina a aflat că Eva nu s-a întâlnit cu Victor Popescu. În cele din urmă aceasta se întoarce acasă. Eva îi povestește despre hotel și despre club, asigurând-o că nu s-a întâmplat nimic.

Citește și: Anca Androne şi Claudiu Bleonţ formează un cuplu în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Amintirile de neșters - Partea I

Marius ajunge la birou și află că Victor a postat un video care nu îl caracterizează deloc. Îl întreabă pe Victor ce s-a întâmplat. dar acesta îi spune că nu-și amintește. El este sigur că nu s-a întâmplat nimic. Marius îi arată videoul. El și Eva și-au făcut câte un tatuaj.

Atunci își observă Victor tatuajul, un măr, reprezentând-o pe Eva, care este tentația. Victor vrea să își sune avocații, să o dea în judecată, însă Marius îi spune că el a făcut publice imaginile, nu Eva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Amintiri de neșters - Partea a II-a

Eva și Mara vorbesc de seara de dinainte. Mara îi vede tatuajul. Atât Eva, cât și Victor își revăd pașii făcuți cu o seară înainte.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Victor o reîntâlnește pe Diana, care a învățat o lecție importantă

Diana își pune planul în aplicare la cea de-a doua întâlnire cu Victor. Ea învață toate lucrurile pe care i le-a spus Violeta despre fiul ei și își creează imaginea perfectă, care știe că va avea un impact major asupra bărbatului. Ba chiar se folosește de decepția acestuia în dragoste pentru a-și consolida poziția. Planul Dianei dă roade, Victor crezând că se potrivesc de minune.

Citește și: Doina Teodoru, urare emoționantă pentru aniversarea lui Chef Cătălin Scărlătescu. Ce a dezvăluit despre începutul relației lor

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Logodna lui Victor cu Diana

După 3 luni și un pic de relație, Victor și Diana se logodesc. Toată familia îi felicită.
Florentina apare alături de Vlady. Aceasta este o veche cunoștință a Dianei de la tabăra pentru slăbit.

Vlady face un anunț-fulger, și anume că în decurs de două săptămâni va avea loc nunta lui și a Florentinei.

„De fiecare dată când mă uit în oglinda retrovizoare tu ești mereu acolo”, îi spune Vlady lui Victor.

Violeta le pune întrebări incomode legate de organizarea nunții, dar Florentina sare în ajutorul Luminiței, care a susținut declarațiile fiului ei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Eva culege roadele nopții de libertate

De ceva timp Evei îi e rău. Mara consideră că ar putea fi însărcinată, chiar dacă Eva nu crede că e posibil. Doina o programeză la medic pentru a afla ce se întâmplă.

Medicul îi spune că totul este în ordine, că e sănătoasă și bebe la fel. E însărcinată în 14 săptămâni. La aflarea veștii, mama Evei leșină.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Planul Feliciei și al Dianei

Felicia cântă la logodna fiicei sale. Sergiu o privește siderat. El crede că timpul s-a oprit în loc pentru Felicia. Violeta intervine, spunând că este mare păcat că nu e și domnul Soare, soțul Feliciei, la logodna fiicei lor. Violeta îi spune de zvonuri auzite în legătură cu datoriile acestuia, însă Felicia îi asigură că doar un contrat foarte important îl ține departe de eveniment.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Vocea rațiunii

Marius îl felicită pe Victor pentru logodnă și îi mărturisește că este foarte surprins de alegerea făcută. El crede că diana nu este aleasa inimii, dar se bucură pentru el.

Victor este de părere că se potrivesc foarte bine, susținând că e alegerea corectă, rațională.
Marius crede că iubirea primează, însă Victor îi răspunde că: „Iubirea e pentru proști.” Discuția le este întreruptă de Violeta,, care îl cheamă la conferința de presă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Misterul din jurul tatălui copilului se elucidează încet-încet

Doina și Eva discută despre cine este posibil să fie tatăl copilului. În cele din urmă, ele se duc cu gândul la Victor, chiar dacă acest nume este purtat de doi bărbați diferiți. Mama Evei îi cere să se căsătorească imediat cu bărbatul de pe aplicația de întâlniri online.

Cele două se duc la cabinet și realizează că Victor Popescu, medicul ginecolog, nu este persoana cu care și-a petrecut Eva noaptea.

Citește și: Doina Teodoru, personaj cu o viaţă tumultoasă în Lasă-mă, îmi place! Camera 609, alături de Lucian Ionescu şi Iulia Barbu

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Istoria se repetă

Sora mai mare a Evei, Adina, îl prinde pe Doru, soțul ei și tatăl fetiței, că o înșală cu o cosmeticiană. Aceasa o ia pe Ana, fetița lor, și se duce la Doina, după ce află că Eva este însărcinată.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Doina întâmpină mari greutăți în viață din cauza fiicelor ei

Doina nu a fost de acord ca Adina să se căsătorească cu Doru. Adina a ajuns la concluzia că trebuie să divorțeze de Doru. Ana îi povestește Doinei de ”jocul de-a v-ați ascunselea” dintre mama și tatăl ei.

Eva i se destăinuie Marei. Nu crede că se poate descurca în condițiile în care trebuie să aibă grijă și de un copil, însă este prea târziu să facă avort. Adina intervine și îi spune că un copil este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla. „Nu e simplu, dar merită”, mai adaugă ea.

Eva consideră că Adinei îi e ușor să spună asta, deoarece îl are pe Doru. Adina le zice adevărul despre căsnicia ei, despre Doru și cosmeticiana de la salon și ce a făcut după ce i-a prins.

Fetele vorbesc despre bărbatul cu care s-a întâlnit Eva. Mara îi cere detalii, însă Eva nu-i poate spune prea multe. Adina întreabă dacă l-ar recunoaște dacă l-ar vedea, iar în acel moment Eva îl vede pe Victor Pop la televizor, unde se difuzau imagini de la logodna acestuia. Ea le spune că e el tatăl copilului. Mara e fericită că Eva e însărcinată cu Victor Pop.

Toate cred că Eva o să se mărite cu Victor Pop. Eva e supărată că e însărcinată cu un bărbat pe care nu-l cunoaște, ci doar a citit despre el pe internet.

Doru o caută pe Adina, însă Doina îl alungă.

Eva decide să se întâlnească cu Victor Pop și să-i spună că este însărcinată.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 1, din 25 august. Eva și Victor Pop se reîntâlnesc

Eva și Victor se reîntâlnesc în biroul acestuia. Ea îl anunță că e însărcinată.

Citește și: Doina Teodoru, imagine înduioșătoare din copilărie. Cum arăta iubita lui chef Cătălin Scărlătescu când era mică

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 șiîn AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor.

În completare, AntenaPLAY le aduce telespectatorilor „În spatele camerei 609”, o producție exclusivă și originală prin intermediul căreia vor descoperi detalii din culisele super-producției.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x