Ilie Năstase, cu ochii în lacrimi! Sportivul, la un pas să plângă în timpul unui interviu: "Vrem să ne cerem iertare"

Prezent la Legendele cu Dan Negru, Ilie Năstase a vorbit despre experiențele sale cu oamenii legii din România, dar și Franța, acolo unde a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Prezent la Legendele cu Dan Negru, Ilie Năstase a vorbit despre experiențele sale cu oamenii legii din România, dar și Franța

Antena 1

În cadrul interviului, el a povestit un moment care l-a marcat. Sportivul se întorcea de la Constanța, când doi polițiști l-au oprit și ce a urmat l-a emoționat foarte tare.

”O să spun acum o poveste frumoasă, de la care mi-au dat lacrimile. Am fost acum vreo două luni la Constanța, cu soția mea, și mergeam spre București. Intram chiar pe autostradă și la un moment dat, Poliția cu girofarele, ne-au oprit. Îi zic soției: ”Mă nebuno, ai făcut ceva?”, că așa îi zic. ”N-am făcut, măi, Ilie, nimic”, a spus ea. Ne-au oprit doi tineri, 25-26 de ani, mai mult nu aveau.

Nu aveau treabă cu nevasta mea, ci cu mine. Deschid geamul și spun: ”Vrem de mult să vă facem o mărturisire, dar ne-a fost rușine și jenă. Vrem să ne cerem iertare din partea colegilor de la București, care v-au tratat atât de urât”.

Citește și: În ce relație se află în prezent Ilie și Ioana Năstase: „Dacă îmi retrag divorţul este pentru că iert, nu că aş fi condiţionată”

Mi-au dat lacrimile că mai sunt și polițiști care au legea în mână... legea aia poți să o folosești frumos.”, a povestit Ilie Năstase în cadrul interviului de la Legendele cu Dan Negru, care poate fi urmărit în întregime pe AntenaPlay.

Fostul sportiv a reamintit și de episodul când a fost oprit de Poliție în Franța: ”Niciodată nu o să mai fac ce am făcut la Paris pentru că mă fac de râs. Aici, cu cât mi-au pus cătușele, cu atât o să fac mai rău. Așa face omul, poți să-i spui frumos”.

Unde și când poți urmări Legendele cu Dan Negru

“Legendele” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

Citește și: Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce soția lui a depus actele de divorț. Ioana Năstase: „Nu pot trăi în haos”

Proiectul care poate fi urmărit în exclusivitate pe AntenaPlay a debutat cu un interviu emoționant al cărui protagonist este nimeni altul decât fostul tenismen Ilie Năstase.

Acesta vorbește despre prima lui întâlnire cu Țiriac, despre cum și unde l-a cunoscut pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii și multe alte evenimente importante din viața sa.

”Legendele” cu Dan Negru vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play la link-ul: https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru.

De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Citește și: Cum arată Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase cu Amalia. Tânăra a moștenit frumusețea părinților

Ultimele știri