Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 37 și 38 din 18 mai. Alice a amenințat-o pe Lia cu pistolul și a răpit-o! Unde a dus-o

În episoadele 37 și 38 din Lia - Soția soțului meu, povestea ia o turnură neașteptată, Alice demonstrând încă o dată până unde poate ajunge obsesia ei pentru Petru. Informații tulburătoare ies la iveală, iar situația se complică cu fiecare clipă. Cum a ajuns Alice să fie la un pas de a o împușca pe Lia.

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 37 și 38 din 18 mai. Alice a amenințat-o pe Lia cu pistolul și a răpit-o | Antena 1

După ce planul Otiliei de a scăpa de sarcina Liei a fost pus în aplicare, episodul 37 începe cu momentul în care aceasta este dusă de urgență la spital, sub privirile îngrijorate ale lui Petru.

Întreaga familie a Danei se află în aceeași situație, după ce cu toții au băut din ceaiul în care a fost pus lichidul obținut de Gabi pentru a scăpa de bebeluș.

„I-a găsit Petru pe jos pe toți!”, i-a spus Otilia lui Pavel, fără să își dea seama de gravitatea faptelor sale.

„Poate i-a otrăvit cineva..”, a răspuns el, aflând că Dana e bine și a fost singura care nu a băut din ceai.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, episoadele 35 și 36 din 11 mai. Otilia a plănuit să scape de sarcina Liei. Petru a găsit-o inconștientă

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Lia i-a dezvăluit lui Petru că nu este însărcinată

Otilia și-a dat rapid seama că ea și Gabi sunt vinovate, întrebând ce era în „licoarea” pe care au folosit-o. „A zis că e un amestec de plante și că doar se pierde o sarcină”, a răspuns Gabi când a fost luată la întrebări de către Otilia. Alice a fost singura neafectată de incident, ceea ce i-a dat din nou de gândit Otiliei.

La spital, fără să mai aibă răbdare, Petru a intrat în salonul Liei, care din fericire s-a trezit. Acesta a simțit nevoia să o întrebe de ce nu i-a spus că este însărcinată.

Lia a clarificat întreaga încurcătură. „Nu mai înțeleg nimic. Ce aveți toți? Nu sunt însărcinată”, i-a răspuns Lia, iar el a părut dezamăgit, spunându-i că și-ar fi dorit un copil.

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Lia și familia ei și-au revenit și au ajuns acasă

Și familia Danei și-a revenit rapid. În scurt timp, medicii le-au dezvăluit că au ingerat un agent toxic și le-a fost prescris un tratament, însă au fost externați cu toții.

Petru nu s-a dezlipit de holurile spitalului, spre nemulțumirea lui Alice, i-ar în ziua externării i-a spus Liei că este gata să o ducă „acasă”.

La vilă, Răzvan a aflat despre incident și le-a bănuit imediat pe Alice și Otilia. În casa familiei Pescaru, Dana și Marcel și-au amintit ce au aflat înainte să cadă într-un somn profund: Dana e însărcinată! Aceasta a încercat să îi dezvăluie și lui Pavel vestea, însă a fost întreruptă de către Gabi.

Ajunsă acasă, Lia a devenit la rândul său bănuitoare, iar Petru din ce în ce mai protectiv. „Crezi că a încercat cineva să ne facă rău?”, l-a întrebat ea pe Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Nela i-a dezvăluit Otiliei că Alice a fost în spatele otrăvirii

Situația a luat o turnură neașteptată, după ce Nela i-a dezvăluit Otiliei că de fapt ea i-a otrăvit pe toți, la îndemnul lui Alice. Se pare că nu licoarea lui Gabi a fost de vină, de fapt. Otilia s-a oferit să îi dea bani Nelei pentru a-i cumpăra tăcerea.

În plan secundar, Giani încearcă să îi atragă de partea sa pe El Capitan și Mike și să îl ruineze pe Petru. Pentru a distruge dovezile legate de transporturile lor de droguri, Tavi i-a amenințat pe Tică și Rică, astfel că acesta din urmă a șters înregistrarea incriminatorie pe care o avea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Medicii l-au sfătuit pe Petru să anunțe poliția. Ce a ieșit în urma analizelor

După ce au fost gata analizele de la laborator, medicul care s-a ocupat de Lia și de familia ei l-a informat pe Petru că ar trebui să alerteze poliția, spunându-i că s-a folosit o substanță de desfundat țevile, care nu putea ajunge din întâmplare în mâncare.

Otilia a confruntat-o pe Alice, dezvăluindu-i totodată și că Lia nu era, de fapt, însărcinată. „Tu i-ai otrăvit. Tu chiar ești capabilă să…”, a început Otilia, însă Petru a intervenit de nicăieri. „Tu ai încercat să o omori pe Lia?”

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Lia, avertizată că cineva încearcă să o omoare

Emma a vizitat-o pe Lia pentru a-i cere numărul fotografului care l-a adus acasă pe Robi, cu care se pare că a avut o conexiune la cină. Bănuiește oare ceva?

În timp ce acestea vorbeau, Lia a observat o siluetă în fața geamului, iar când a verificat, a dat de un bilet pe care scria simplu: „Ai grijă, a încercat să te omoare!”

Episodul 38

Pavel l-a convins pe Petru să îi mai dea o șansă Mirei, având în vedere planul său de a fura bani din firmă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Alice a intrat în posesia pistolului lui Petru

La vilă, Poliția a venit să investigheze casa, în dosarul de crimă în care este anchetat Petru. Gabi s-a gândit că oamenii legii ar fi venit, de fapt, pentru Alice. Otilia s-a panicat la rândul său și a ascuns un pistol. „E al lui Petru, m-am gândit că nu e bine să îl vadă poliția”, a spus ea. Alice s-a oferit să îl preia ea.

Între timp, Petru l-a rugat pe prietenul său din poliție să se ocupe de cazul Liei, după ce aceasta a primit bilețelul suspect.

Otilia și Alice au bănuit că Nela i-ar fi lăsat biletul Liei, după ce Petru le-a avertizat din nou ca va încerca să afle dacă ele au o implicare în toată situația cu otrăvirea. „Dacă află Petru că eu am fost…mă părăsește de tot. Dar eu nu o să pierd. Uită-te bine la mine!”, i-a spus Alice mamei ei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Emma crede că fotograful este tatăl ei!

Emma a insistat să se întâlnească cu fotograful, care s-a prezentat ca fiind domnul Nae. Ajutată de Sorin, ea s-a gândit să îi ofere câteva haine pe care Petru și Pavel nu le mai poartă. Deși inițial a refuzat, Nae a acceptat atunci când a aflat cui aparțin hainele.

Când a ajuns acasă, Emma a rugat-o pe Otilia să îi povestească despre părinții săi. Ulterior, ea a găsit o poză cu tatăl ei din tinerețe și a pus rapid totul cap la cap. „Cu cine seamănă? Cu Nae! Nae vine de la Niculae”, i-a spus Emma lui Sorin.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Alice a intrat în casa Liei și a amenințat-o cu pistolul

Acasă la Lia și la Petru, cei doi au purtat o discuție despre cariera ei, după ce Elena de la agenție a încercat să o convingă să semneze contractul prin care să o poată reprezenta. Petru a încurajat-o pe Lia să accepte. În scurt timp, cei doi au ajuns într-un moment intim…iar la geam pândea Alice!

Petru a fost nevoit să plece în scurt timp, pentru a-i fi alături și lui Robi. „Uneori mă simt ca și cum aș fi cealaltă femeie…”, i-a spus Lia.

„Tu ești singura mea femeie”, i-a replicat Petru, după care și-a luat rămas bun.

Scena a devenit însă tensionată, după ce Alice a pășit în cadru, auzind discuția dintre ei. Petru nu mai era însă de față. „Ți-am zis să stai departe de soțul meu”, a spus Alice.

„Dispari din casa mea! Nu e soțul tău”, i-a strigat Lia, moment în care Alice a scos pistolul din geantă și l-a îndreptat către ea!

„Știu că ai încercat să mă omori! Știu că m-ai otrăvit. Apasă!”, i-a strigat Lia, arătându-i bilețelul în care a fost avertizată. Alice a recunoscut scrisul, care era al lui Răzvan. În tot acest timp, Alice avea pistolul îndreptat către capul Liei.

La circuit, Mira i-a lăsat o scrisoare lui Petru prin care l-a avertizat de planul lui Pavel și Andi de a-l fura. Toni a intrat în birou și citit-o însă, arătându-i apoi și lui Andi. În scurt timp a aflat și Gabi, de la Moni. „Furi bani pentru amantă?”, l-a întrebat Gabi pe Pavel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Răzvan l-a avertizat pe Petru că Alice ar putea face o prostie

Răzvan a sunat-o pe Lia și, când a văzut că nu răspunde, și-a dat seama că ar putea fi în pericol, astfel că l-a anunțat pe Petru. „Alice avea un pistol în geantă. Alice știe unde stă Lia”, i-a spus el, iar Petru a pornit degrabă înapoi.

Acasă la El Capitan, pentru a-i ajuta împotriva lui Giani, Mike i-a cerut ajutorul fiicei acestuia, Carla, care și-a făcut apariția pentru prima oară. Spre finalul episodului, Mira a fost răpită de către clanul Rocca.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Gabi a aflat că Dana e însărcinată cu Pavel

După o discuție emoționantă cu Maria, Dana a încercat să îi spună adevărul lui Pavel despre sarcină, însă a fost întreruptă de Gabi de fiecare dată. În cele din urmă, după ce Gabi a acuzat-o că „umblă” din nou după soțul ei, Marcel s-a enervat și i-a spus lui Gabi totul: „Nu-ți permit să vorbești așa! E gravidă cu Pavel”

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Alice a răpit-o pe Lia!

În momentul în care Petru a ajuns acasă la Lia, ea și Alice nu mai erau acolo deja. Sub amenințarea pistolului, Alice a răpit-o pe Lia, iar cele două se îndreptau către o locație neștiută încă! „Taci și condu”, i-a spus Alice Liei.

Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu: „O ipostază cu totul diferită”... Lider. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul „Lia – Soţia soţului meu” de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x