Cum poți renova casa numai schimbând corpurile de iluminat

Calendarul fuge zi după zi și nu mai ai timp de o schimbare în casă? Pare de necrezut, însă renovarea se poate face în doi timpi, trei mișcări și mai multe corpuri de iluminat cu LED. Designerii interiori vin cu soluții de amenajare customizate tocmai în funcție de lumina găsită înăuntru!

Calendarul fuge zi după zi și nu mai ai timp de o schimbare în casă? Pare de necrezut, însă renovarea se poate face în doi timpi, trei mișcări și mai multe corpuri de iluminat cu LED. Designerii interiori vin cu soluții de amenajare customizate tocmai în funcție de lumina găsită înăuntru!
Chiar și fotografii știu foarte bine că modul în care cade lumina și tipul de lumină folosită influențează foarte mult rezultatul fotografic.

Lumina bună dă formă și culoare casei tale

Atât lemnul fad, de culoare închisă, cât și balustradele cromate, argintii sau obiectele aurite arată la fel pe întuneric și sunt total respingătoare pe o lumină galbenă, palidă, slabă. Ceea ce le arată cel mai bine, ceea ce le însuflețește și le transformă în lucruri importante este iluminarea cât mai bună a acestora!

Dacă schimbi corpurile de iluminat cu unele care să aibă LED încorporat sau mai multe deodată, asiguri în anumite zone ale camerelor, holurilor etc. o altă atmosferă, o cu totul altă impresie asupra spațialității și caracteristicilor lucrurilor din jur.

Aceste corpuri de iluminat au rolul lor important încă de pe vremea când miroseau toate a tămâie și erau create din fier masiv. Omul are nevoie de lumină, mai ales în propriul cămin, unde ar trebui să se simtă cât mai confortabil, dar în zilele de iarnă și pe timp de noapte, lumina nu mai poate veni suficient de la natură și trebuie asigurată în mod independent.

Lucendi.ro – tehnologie și soluții creative în renovare

Este nevoie de lustrele și spoturile și celelalte produse de pe lucendi.ro și poate de câteva lustruiri ale suprafețelor lucrurilor din jur. Conferirea de luciu, apoi plasarea spoturilor luminoase pe ele întoarce culoarea mai vie către ochii privitorului. Așa se poate realiza renovarea locuinței fără mutarea niciunui obiect de pe loc!

Efectul este resimțit de către oameni la fel de puternic precum o renovare. Nu că pare altfel, este altfel și asta se datorează corpurilor de lumină cu tehnologie LED – tehnologie stăpânită foarte bine și care permite economia de curent electric. LED-ul consumă de 6-8 ori mai puțin curent electric decât un bec cu incandescență pentru același nivel de lumeni emiși.

Există și alte tips & tricks de renovare cu bani puțini și într-un timp scurt. Schimbarea perdelelor este o variantă, schimbarea locului mobilei în cel puțin o cameră este o altă variantă, plasarea de oglinzi în zone cheie, alta, dar toate acestea nu ar însemna nimic fără a umbla la ce tip de lumină, alba caldă, albă rece și așa mai departe, ajunge în casă atunci când este prea puțină lumină venită de afară.

Pe timp de iarnă, lumina caldă mai-mai că îți încălzește sufletul! Lumina rece este potrivită pentru holuri, debarale, colțuri, dar tot lumină este. Alungi starea apatică din casă și aduci bună dispoziție numai prin dozarea inteligentă a luminii emanate de becurile cu LED!

De ce sunt comparate iluminarea locuinței cu renovarea acesteia? Fiindcă ambele au același efect benefic asupra stării resimțite. Voie bună!

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri