Crema de branza cu ridichi
Ingrediente
1 legatura de ridichi
3 bucatele de branza de capra
300 ml iaurt simplu
marar
sare
piper
Mod de preparare
Taie ridichile in rondele foarte subtiri. Toaca mararul si amesteca-l intr-un bol cu branza faramitata si iaurtul. Condimenteaza cu sare si piper. mixeaza pana obtii un amestec omogen. Pune compozitia intr-un bol de salata si adauga rondelele de ridiche. Serveste de la frigider.
Crema rece de mazare
1 kg mazare
1 l supa de legume
1 ceapa
2 linguri branza de vaci
30 g unt
sare
piper
Mod de preparare
Caleste ceapa tocata in unt, adauga supa, spoi mazarea curatata, sare si piper. Fierbe 25 de minute. Mixeaza pana se omogenizeaza, adauga branza si amesteca. Serveste crema rece, de la frigider, in mici recipiente de sticla. Poti adauga si alte condimente, dupa gust.
Crema rece de rucola
Ingrediente
500 g rucola
6 cepe mici
300 ml smantana
2 oua
900 ml supa de pui
3 linguri ulei de masline
cateva fire de ceapa verde
sare
piper
Mod de preparare
Spala salata si rupe-o cu mana. Toaca ceapa, caleste-o in ulei, apoi adauga supa si jumatate din cantitatea de rucola. Clocoteste preparatul timp de doua minute. Strecoara, mixeaza, reamesteca supa, adauga smantana si condimenteaza. Pune restul de rucola. Serveste supa foarte rece, cu felii de ou fiert si ceapa verde tocata.
Sursa foto: fotobank.ru
Antiperspirante si deodorante. Ce alegem?... Peelingul iti reda stralucirea tenului...