Cani Ctrl Alt Delete - pentru geek-ul din tine

Daca te gandesti la ciclul de viata al unui calculator, atunci cand Windows devine mai lent, cand memoria sa este fragmentata, modul in care ii poti da un refresh este prin combinatia magica de butoane "Ctrl - Alt - Delete".

Odata apasate, aceste trei butoane intrerup procesul calculatorului, clarficandu-i memoria si reclicand puterea din sistem.

Acum gandeste-te la ciclul tau de viata. Dupa-amiezele sunt partea cea mai monotona din zi, in care incepi sa nu mai fii atat de productiv. Esti obosit, gandurile tale sunt fragmentate si productivitatea sufera. Singurul lucru care iti da un imbold este o cafea buna.

Pana acum, nu exista un mod atat de istet incat sa se imbine fluxul de energie cu stilul. Poti sa te bucuri de o revigorare in timpul zilei, folosind un set de cani care arata exact ca butoanele din tastarura calculatorului sau laptopului tau. Acest set de cani de plastic arata ca butoane mai mari de Ctrl, Alt si Del. Daca le apesi, nu vei obtine nimic. Insa intoarse, le poti umple cu licoarea cu cofeina si energie.

Foto: freshome.com

Ultimele știri