Antena Căutare

Cornel Ilie (Vunk) și-a declarat iubirea pentru fiica sa în Casa Zurli. Cum arată micuța Zara

Pentru prima dată alături doar de fiica lui într-o emisiune tv, Cornel a povestit în Casa Zurli despre relația lui cu Zara și felul în care își petrec timpul împreună. Pentru ea, oricât ar fi de ocupat, își găsește timp.

cornel ilie in casa zurli alaturi de fiica zara Galerie
Cornel a povestit în Casa Zurli despre relația lui cu Zara

Artistul nu își expune viața privată și a ținut ca cei doi copii ai săi să fie cât mai departe de ochii presei, însă a acceptat fără ezitare invitația unor personaje atât de iubite de Zara.

Fetița lui Cornel, în vârstă de 5 ani, a fost cucerită pe loc de Fetița Zurli și de ceilalți artiști din proiectul fenomen pentru copiii din România, intrând imediat în jocul lor și fiind captivată de Roata Zurli.

Ce fel de tată este Cornel Ilie

Cornel Ilie este un tată implicat și devotat, care a declarat încă de la nașterea fetiței lui că abia așteaptă să crească pentru a petrece mult timp doar ei doi - tată-fiică. Cornel Ilie are și un băiețel în vârstă de un an și jumătate.

Articolul continuă după reclamă

Gașca veselă și adulată de cei mici tratează în emisiunea Casa Zurli și subiecte serioase, cu care fiecare om se confuntă alături de copiii săi, mai ales în această perioadă dificilă.

Problemele financiare din orice familie tind să se răsfrângă și asupra celor mici, iar parinții se luptă cu acest aspect, de a îi face conștienti de anumite etape și situații, fără însă a îi încărca psihic și emoțional.

Vrăjimăturica și Fetița Zurli învață că nu numai lucrurile materiale contează și orice problemă de acest gen se poate rezolva cu răbdare și cunoștințe noi. Pentru că drumul ales în carieră, ne influențează și veniturile, în ediția această copiii află mai multe despre palpitantă meserie de regizor, unde este invitat regizorul Tudor Petremarin.

Emisiunea Casa Zurli este realizată de Mirela Retegan alături de minunata echipa Zurli, în fiecare dumincă, de la ora 09.00.

Tradiții și obiceiuri de Mucenici. Ce superstiții s-au păstrat din bătrâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x