450ml suc de mere sau de capsuni
15-18 de capsuni foarte coapte
frisca pentru decorflori de zahar pentru decor (optional)
Mod de preparare
1. Roaga un adult sa puna sase linguri de apa fiarta intr-o cana. Presara gelatina, apoi amesteca cu grija cu telul pana cand se dizolva.
2. Toarna sucul deasupra si amesteca cu telul, asigura-te ca este totul bine amestecat.
3. Curata frunzulitele de la capsuni. Foloseste un cutit ca sa le tai in felii.
4. Asaza felii de capsuni in fiecare pahar, mai pastreaza cateva pentru decor. Paharele ar trebui sa fie pline de capsuni, dar cu spatii mari intre felii.
5. Toarna sucul in pahare, aproape pana sus. Asaza-le pe o tava sau pe o farfurie, la frigider, ca sa se lege. Au nevoie de aproximativ patru ore ca sa se lege.
6. Dupa ce s-au legat jeleurile, decoreaza-le cu frisca si felii de capsuni.
Citeste mai multe retete interesante pe Good Food