Ingrediente
- 6 banane mari, decojite si taiate in 4;
- 8 linguri de zahar light muscovado;
- 2 linguri de unt;
- 200ml de frisca lichida;
- 2 linguri de seminte de susan, prajite;
- inghetata de vanilie.
Mod de preparare
1. Se dau bananele prin 2 linguri de zahar. Se incinge o tigaie moderat, apoi se prajesc putin pana ce devin lipicioase si capata urme de la tigaie. Se tin la cald, in cuptor.
2. Pentru sos, se pun zaharul ramas, untul si frisca intr-o cratita mica si se amesteca la foc domol pana ce se topeste zaharul. Se adauga si semintele de susan.
3. Pentru servire, se pun cateva bucati de banana in 8 cupe, se toarna caramel peste banane si apoi se adauga cate o lingura de inghetata deasupra.
Citeste si alte retete delicioase pe Good Food!
FOTO! Vezi cele mai ciudate coafuri din lume!... Reteta: Pizza tricolora cu ulei de busuioc...