Căutare Live

FOTO! Briosa cu aripioare de pui a dat lovitura in SUA!

O patiserie din New York a introdus in meniu un nou fel de briosa, care, in loc de topping, are aripioare de pui, relateaza Fox News.

Briosa este facuta din faina de malai si contine branza cu mucegai. Pe fiecare briosa se afla si cate o aripioara de pui prajita.

Rachel Coca-Dott, proprietara patiseriei, a declarat ca a incercat numeroase retete pana sa reuseasca sa prepare noua briosa. Ideea de a folosi si aripioare de pui i-a venit de la faptul ca se apropia evenimentul sportiv al anului, Super Bowl.

In timpul finalei campionatului american se consuma in mod traditional aripioare de pui picante. Rachel s-a gandit astfel sa creeze un desert care sa incorporeze si preparatul preferat al americanilor care se uita la meci.

Briosa are un succes urias la New York si se poate comanda si online.

Foto: Coccadotts Cake Shop

10 lucruri romantice pe care sa le faceti in casa... 4 semne ESENTIALE: este sau nu aleasa ta?...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri