Invata sa comunici mai bine in relatia de cuplu

In timp relatia de cuplu se sudeaza si devine mai puternica, pe de alta parte apar si probleme cu care cei doi nu se confruntau la inceput. Intervine rutina, lipsa de rabdare, certurile pot deveni un mod de comunicare obisnuinta.

Daca simti ca ai ajuns intr-un punct in care anumite lucruri merg intr-o directie gresita si simti nemultumire fata de cum decurg lucrurile intre voi, gandeste-te de unde pornesc certurile si cum poti sa previi acest lucru.

Mai multa rabdare

Dupa ce partenerii se obisnuiesc unul cu celalalt si se cunosc mai bine, ei au o relatie mai deschisa in care simt ca pot vorbi mai liber unul cu celalalt. Insa acesat lucru nu ar trebui sa insemne ca toate nemultumirile trebuie spuse in momente tensionate. Mai mult, atunci cand esti obosit sau te enervezi, ai tendinta de a exagera lucrurile si de a spune lucruri regretabile. De aceea, este indicat sa incerci sa fii mai rabdator si tolerant si sa discuti ce te deranjeaza in momentul in care ambii sunteti calmi si mult mai receptivi. Comunicarea se va imbunatati in mod considerabil.

Nu mai cauta vinovati

Apar probleme care pot fi coplesitoare si sentimentul neputintei va poate face sa dati vina unul pe celalt, in loc sa cautati solutii. Stii ca intentia persoanei iubite este una buna, iar daca face o greseala nu inseamna ca acest lucru inseamna ca te sfideaza sau vrea sa te supere. Incearca sa fii intelegator si sa nu agravezi situatia. Este mai important sa fiti uniti si sa incercati sa reparati lucrurile, sa incercati sa le schimbati in bine, nu sa va intoarceti unul impotriva celuilalt.

Priveste lucrurile intr-un mod optimist

Uneori situatia nu este atat de grava pe cat pare, ci tine de atitudinea pe care o ai asupra acestui lucru. Incearca sa nu te mai plangi atat de mult, pentru ca oricum situatia nu se va remedia daca ii oferi proportii catastrofale. Exista perioade bune si momente in care lucrurile nu merg asa cum ti-ai dorit la munca sau in relatiile cu ceilalti. Insa trebuie sa te detasezi putin de probleme si sa te gandesti ca si acest episod este unul trecator.

Foto: zastavki.com

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri