Nucsoara are efectul unui drog asupra copiilor

Studii recente au aratat ca nucsoara este folosita (inconstient sau nu) ca drog! Nucsoara are efectul unui halucinogen, spun cercetatorii.

Copiii, mereu inventivi si pusi pe nazbatii, au gasit un mod ieftin si la indemana de a dobandi energie si un sentiment de fercire cat ai clipi din degete: nucsoara.

Aflata in rafturile oricarei gospodine adevarate, nucsoara nu este una dintre condimentele sigure si cuminti din bucatarie. Dimpotriva, aceasta are proprietati halucinogene, poate cauza dureri abdominale si palpitatii.

Una dintre cele mai populare metode de a te droga ramane jointul cu nucsoara, sau pentru adolescenti si cei mai curajosi, consumarea ei in stare naturala.

In ciuda acestor lucruri, nucsoara are proprietati antiinflamatoare, sedative, relaxante si este folosita in tratarea mai multor afectiuni.

sursa foto: viable-herbal.com

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri