Acces Direct. Coronavirusul creează panică printre români! Mai mulţi localnici din comuna Nucşoara, judeţul Argeş, au ieşit în stradă cu topoare şi bâte, după ce au aflat că în localitatea lor s-ar putea înfiinţa două centre în care ar urma să ajungă persoanele suspecte de coronavirus.
Vineri, 28.02.2020, 17:44Coronavirusul crează panică printre români! Mai mulţi localnici din comuna Nucşoara, judeţul Argeş, au ieşit în stradă cu topoarele şi bâte, după ce au aflat că în localitatea lor s-ar putea înfiinţa două centre în care ar urma să...
Vineri, 28.02.2020, 17:13O mamă din Argeș și-a găsit fiul mort în baie, sâmbătă seara. Ea a apucat să sune la 112, după care s-a prăbușit. Femeia, precum și soțul ei, au fost găsiți în stare de inconștiență.
Luni, 18.02.2019, 18:00Pentru zilele reci de toamnă să ne delectăm cu o o delicioasă, frumos colorată și aromată Supă cremă de dovleac!
O supă-cremă pe care o vei îndrăgi de la prima degustare este această Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară.
Pieptul de curcan se transeaza, se bate cu ciocanul foarte putin, dupa care se unge cu putin ulei masline, se condimenteaza cu sare, piper.
A mai rămas foarte puţin timp până când ne vom bucura din plin de vacanţă şi de compania celor dragi, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi purcel în vacanţă, un preparat delicios, cu vin rose şi nucşoară.
Luni, 15.12.2014, 08:15Lemon curd este o crema de lamaie care poate fi preparata acasa sau cumparata din magazinele bio. Aceasta budinca este extrem de delicioasa!
Joi, 03.05.2012, 00:00Nucsoara este un condiment care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Aceasta se poate folosi atat la deserturi, cat si la preparatele principale.
Joi, 01.03.2012, 00:00Prajitura cu miere si scortisoara se prepara usor si rapid si este extrem de frageda si delicioasa!
Luni, 17.10.2011, 00:00Garam Masala este un mix de condimente obtinut din cardamom, chimion, coriandru, dafin, nucsoara, piper, cuisoare, scortisoara - si se foloseste cu precadere in preparatele indiene.
Duminica, 15.05.2011, 00:00Cartofi deliciosi la cuptor. Pentru o textura cremoasa, se foloseste smantana pentru frisca. Smantana slaba se separa un pic, dar aroma este totusi buna si are un continut mai mic de grasimi.
Joi, 14.04.2011, 00:00O tarta usoara, cu spanac si branza, reprezinta o gustare rapida si satioasa. Este aromata si usor de facut.
Duminica, 03.04.2011, 00:00Nicolai si Dragos Bercea au pregatit la Euforia TV o reteta de placinta cu pui, pe baza de cartofi si smantana. Pofta buna!
Miercuri, 16.03.2011, 00:00Dupa o serie de calamitati naturale si recolte sarace, pretul condimentelor, incepand cu ghimbirul si ajungand la nucsoara, a crescut spectaculos. Preturile unor condimente au crescut de peste 10 ori in ultimii cinci ani, lovind consumatorii si producatorii de alimente.
Vineri, 18.02.2011, 00:00Desi majoritatea dintre noi stim ca torturile si ciocolata nu sunt tocmai bune pentru sanatate, sunt unele alimente aparent sanatoase pe care nu le luam in considerare. Cu toate ca nu ne danuneaza in cantitati moderate, in cazul in care sunt consumate in exces ne pot face mai mult rau decat am putea crede.
Luni, 17.01.2011, 00:00Nicolai si Tibi Enache, bucatar la restaurantul Bamboo, au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de tarta de mere.
Luni, 27.12.2010, 00:00Studii recente au aratat ca nucsoara este folosita (inconstient sau nu) ca drog! Nucsoara are efectul unui halucinogen, spun cercetatorii.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...
Sambata, 17.07.2010, 20:30Ingrediente: amigdale de vitel, creveti, mazare, ulei, unt, ceapa, telina, dovlecei, cimbru, rozmarin, cuisoare, nucsoara, toast, supa de vitel, sare, piper Preparare: amigdalele de vitel se fierb, feliile de paine se taie cubulete si se amesteca cu...
Sambata, 10.07.2010, 10:24