- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
3 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi mari, feliati fin
1 ardei rosu iute, fara seminte si taiat fin
coaja rasa de la 2 lamai
400g de paste
200g de mazare proaspata sau congelata
20g de busuioc
1 Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie si se prajesc usturoiul si ardeiul iute 2 minute pana cand se rumenesc puitn. Se adauga amestecand coaja de lamaie.
2 Se fierb pastele si se adauga mazarea in ultimele 2 minute. Se scurg si se pune totul la loc in cratita. Se adauga usturoiul, ardeiul iute si lamaia, desprinzand orice bucata ramasa lipita de tigaie. Se adauga busuiocul, se asezoneaza si se toarna restul de ulei de masline. Se amesteca bine.
V.N. per portie: 462 kilocalorii, 15g proteine, 82g carbohidrati, 11g grasimi, 2g grasimi saturate, 6g fibre, 4g zahar, 0,03g sare
Incearca si cu fructe de mare
Paste cu creveti, mazare si lamaie
Se prajesc 200g de creveti impreuna cu usturoi si ardei iute, se inlocuieste busuiocul cu patrunjel si se taie lamaile de la care s-a ras coaja in felii pentru a fi stoarse atunci cand se servesc pastele.
sursa: revista Good Food Romania
Golden Retriever, un caine jucaus si loial... Rolul de mama: dificil sau placut in functie de perspectiva...