Reteta: Budinca de cartofi cu pastrav afumat
Reteta ideala pentru o cina copioasa in familie.
Publicat: Joi, 29 Septembrie 2011, 00:00 |
Actualizat Vineri, 29 Iunie 2012, 22:46
Ingrediente:
500g cartofi fainosi, taiati cubulete
100g spanac fraged
1 lamaie, suc si coaja
140g file de pastrav afumat, maruntit
1 lingura capere
1 lingura marar tocat
140g pesmet
1 lingura ulei de floarea-soarelui
lamaie si sos tartar pentru servit
Articolul continuă după reclamă
Mod de preparare:
Citeste si alte retete interesante numai pe Good Food!
FOTO! Design indraznet: scaunul cu un singur picior intreg...
Cariera: Cum sa obtii o marire de salariu...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.