Pentru un plus de cremozitate, incearca un iaurt mai consistent, grecesc.
Ingrediente:
- 500 grame de pulpe de pui fara oase, taiate in bucatele mai mici;
- un zucchini, taiat in bastonase;
- o jumatate de ceapa rosie, taiata in 4;
- doua linguri de ulei de masline;
- o lingura oregano uscat;
- 3 linguri otet de vin rosu;
- sare mare si piper;
- o jumatate de cana de feta sfaramata;
- ¼ cana iaurt;
- o cana frunze verzi de menta.
Preparare:
1. Intr-o punga de plastic amesteca puiul, zucchini, ceapa, ulei, oregano si doua linguri de otet; asezoneaza cu ½ lingura sare si o lingurita de piper. Marineaza la temperatura camerei pentru 30 de minute sau lasa la frigider peste noapte.
2. Pregateste gratarul si ai grija ca temperatura sa fie una medie. Pune betele de lemn pentru frigarui la inmuiat in apa rece timp de 15 minute. Pregateste frigaruile, punand pe ume, betele de lemn apeciale bucati de carne si legume, alternandu-le. Pune-le pe gratar pentru 12-14 minute, intorcandu-le din cand in cand de pe o parte pe alta.
3. Intre timp, fa sosul alb: amesteca intr-un blender feta, iaurtul, menta si otetul ramas. Serveste cu frigarui.
Foto: http://whalebot.com
Cum sa-ti inveti bebelusul sa doarma dupa-amiaza... Gwen Stefani va crea haine pentru copii...