Ingrediente:
- 2 chifle mai vechi (sau 2 felii mai groase de paine de secara);
- 4 rosii foarte coapte;
- 80g de branza feta, taiata cubulete;
- 1 pumn de masline naturale Kalamata;
- 1 lingurita de oregano uscat;
- 2-3 linguri ulei de masline extravirgin.
Prepare:
1. Se incinge cuptorul la 180º C/gaz 6. Se taie chiflele in jumatate pe orizontala si se pastreaza partea de la baza, care nu are denivelari. Se tin in cuptor timp de 8-10 minute, pana devin crocante. Alternativ, le puteti praji intr-un toaster (daca aveti paine sau chifle foarte uscate, puteti sari peste acest pas). Apoi se scot si se lasa la racit.
2. Se rad rosiile pe fata cu ochiuri mari a unei razatori (coaja se arunca), intr-o farfurie adanca.
3. Se pun pulpa de rosii, branza si maslinele peste painea prajita. Se stropeste cu ulei de masline si se presara oregano.
Citeste si Good Food Romania!
Justin Bieber si Ashton Kutcher, in colaborare pentru un nou film... Cum faci fata unei sarcini neplanificate...