Antena Căutare

Reteta: Salata de vinete cu fasole neagra

Daca fierbeti vinetele inainte, acestea vor absorbi mai putin ulei. Asa se prepara legumele in mod traditional in Asia, caci vinetele erau mult mai tari si mai amare decat cele pe care le cunoastem astazi.

Ingrediente:



Articolul continuă după reclamă





Preparare:

1. Se pun feliile de vinete intr-o tigaie mare sau intr-un wok si se acopera cu apa rece. Se da in clocot, se fierbe timp de 2-3 minute, apoi se iau de pe foc, se scurg si se racesc. Se incalzeste uleiul pana incepe sa sfaraie si se adauga feliile de vinete. Se prajesc timp de 5 minute, avand grija sa nu se sfarame.

2.
Se iau feliile de vinete din tigaie si se scurg pe o hartie de bucatarie. Se indeparteaza uleiul din tigaie, pastrandu-se numai o lingura. Se pun vinetele in tigaie alaturi de ceapa verde si chilli. Se adauga si sosurile de fasole neagra si peste si se lasa 2 minute pe foc. Se serveste rece sau calda cu frunze proaspete de coriandru presarate deasupra.

Nutritie: 139 kcal, 2g proteine, 4g carbohidrati, 13g grasime.

Sursa: Good Food

Desert: Scufita rosie... "Olimpicii" de Ferentari: copiii care danseaza, fac sport si nu se apuca de droguri...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x