Ingrediente (4 portii):
4 albusuri de ou;
150 grame de branza vegetala tofu;
100 grame ceapa, tocata fin;
4 catei usturoi, tocati marunt;
100 grame dovlecei, cubulete;
100 grame rosii tocate marunt;
100 ml supa clara de pui sau de legume;
doua linguri otet rosu;
doua linguri ierburi uscate;
1/2 lingurita de pudra de curcuma;
doua linguri de patrunjel tocat;
sare si piper.
Preparare (30 minute):
Tocati usturoiul si ceapa si lasati-le 5 minute deoparte. Intre timp preparati restul de ingrediente.
Apoi bagati intr-un blender si amestecati tofu, albusurile de ou, ierburile si curcuma.
Intr-o cratita de otel incalziti apoi doua linguri de supa de legume sau de pui, apoi adaugati ceapa, usturoiul, dovleceii, rosiile si sotati pentru doua minute, la foc mic, amestecand continuu.
Adaugati apoi 50 ml de supa de pui si lingurile de otet rosu, apoi turnati amestectul realizat in blender. Puneti capacul apoi, dupa ce ati amestecat de cateva ori, si lasati sa se gateasca la foc mic. Preparatul va fi gata in 10-12 minute.
Pofta buna!
Foto: justbento.com
Frumusetea unei bucatarii minimaliste... De ce este televizorul daunator copiilor...