Ingrediente (4 portii):
4 pulpe de pui;
o legatura de busuioc;
300 grame rosii cherry, rosii si galbene;
o capatana de usturoi;
ulei de masline;
un ardei iute;
sare de mare si piper negru macinat.
Preparare:
Se incinge cuptorul la 180 de grade - pas foarte important. Se condimenteaza apoi cu sare si cu piper bucatile de pulpe d epui (lasati pielea, va deveni crocanta la final), apoi asezati-le intr-o cratita. Puneti deasupra frunzele de busuioc, dar si tulpinile acestuia, tocate insa marunt.
Desfaceti cateii de usturoi din capatana si puneti-i in cratita, cu coaja insa (se va desprinde usor la final, cand mancarea va fi gata). Adaugati rosiile cherry - taiate pe din doua.Puneti si ardeiul rosu iute, tocat marunt, apoi stropiti totul cu cu ulei de masline.
Introduceti apoi cratita la cuptor pentru o ora si jumatate, intorcand dupa o ora rosiile. Preparatul se poate servi fie cu piure de cartofi, fie cu paste.
Pofta buna!
Foto: thefoodsection.com
VIDEO! Prevenirea si tratamentul anomaliilor dento-maxilare la copii... "Complexul" stilistic al anilor '70: etno, hippie, boho...