Ingrediente (4 portii):
o conserva de 400 de grame de naut inmuiat (sau naut inmuiat peste noapte si apoi fiert);
o ceapa mica rosie;
un ardei iute proaspat;
doua lamai;
ulei de masline extravirgin;
200 grame de rosii mici, bine coapte;
o mana de menta, tocata;
o mana de busuioc, tocat;
sare, piper.
Preparare:
Se taie ceapa rosie in felii subtiri, la fel se face si cu ardeiul iute. Rosiile se taie pe din doua si se amesteca impeuna cu ceapa si cu ardeiul iute.
Se amesteca apoi tot cu zeama de la o lamaie si jumatate, dar si cu ulei de masline din abundenta.
Separat, se incalzeste nautul din conserva intr-o oala, apoi se adauga 90% in castronul de salata. Restul de naut se zdrobeste si se adauga peste salata. La final se decoreaza cu menta si cu busuiocul tocat. Gustati dupa ce puneti sare si piper si daca mai e nevoie de lamaie, adaugati zeama de la jumatatea de lamaie ramasa. Pofta buna!
Foto: indianrecipes.co.in
20 de adevaruri despre sarcina... STUDIU: La 40 de ani suntem mai destepti ca niciodata...