Ritual de purificare cu origini orientale

Tratamentul de exfoliere cu sapun negru, in sauna umeda (hammam) recomandat de Orhideea Spa este un ritual de purificare ce-ti va reda energia si buna dispozitie, dupa doar cateva minute.5 etape succesive

- Curatarea cu sapun negru traditional marocan - se efectueaza sub forma de masaj, urmand linii circulare, dar ferme pana ce sapunul negru este absorbit in piele, pentru ca mai apoi pielea sa fie clatita cu apa
- Gomajul cu manusa speciala kassa
- Clatirea cu apa
- Masca cu argila rhassoul
- Masaj cu ulei de argan.

Exfolierea corporala cu manusa Kassa se face dupa ce corpul a fost limpezit cu apa, manusa indepartand orice urma de celule moarte si impuritati, lasand pielea perfect fina. Alterarea apei calde cu cea rece are ca rol revigorarea intregului corp si imbunatatirea circulatiei periferice.

Ultima etapa, masajul cu ulei de argan este considerat unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva procesului de imbatranire. Aplicat pe piele, uleiul de argan hraneste, regenereaza si combate procesul de imbatranire.

Sfatul speciaistului:

Andrei Simion, kinetoterapeut Orhideea Spa:

"Ritualul propus are ca scop detoxifierea corpului combinand exfolierea cu masajul si baile alternative de cald si rece. Fiind un ritual de relaxare si detoxifiere nu are contraindicatii. Poate fi efectuat de doua-trei ori pe saptamana."

Mozaic incalzit si fantani sapate in piatra

Hammamul este compus dintr-o zona neteda de mozaic incalzit, de aproximativ 4 mp, la care se adauga si o zona de asteptare formata din banci de mozaic incalzit. Aici te mai intampina trei fantani sapate in piatra, cu apa rece si calda, menite sa te incante. In urma acestei terapii, porii se deschid si oferind organsimului apa de care are atat de multa nevoie.

Citeste si Revista Felicia!
Foto: relaxrebalance.com.au

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri