Căutare Live

Rugăciunea împotriva patimii trupești! Rostește-o în fiecare zi și vei primi ajutor imediat

Dacă te confrunți din ce în ce mai des cu gânduri cărora simți că nu le mai poți face, îndreaptă-ți atenția spre rugăciune și te vei îndepărta de ispită. 

Dacă te confrunți din ce în ce mai des cu gânduri cărora simți că nu le mai poți face, îndreaptă-ți atenția spre rugăciune și te vei îndepărta de ispită.

Descoperă rugăciunea împotriva patimii trupești și rostește-o în fiecare zi, ca să nu-ți trădezi partenerul de viață.

Cea mai scurtă și puternică rugăciune a lui Arsenie Boca! Primești ajutor imediat, cu doar 11 cuvinte!

“Doamne Dumnezeul dreptăţii, întărirea şi ajutorul meu şi scăparea mea în ziua cea rea! Tu mântuieşti în vremea necazului: mântuieşte-mă şi pe mine, că s-au suit ape la inima mea, cufundatu-m-am în adânc şi nu pot ţine piept vrăjmaşului care mă sileşte, că a prigonit duhul meu, călcat-a la pământ viaţa mea, în toate zilele m-a luptat necăjindu-mă.

Binevoieşte, Doamne, să mă izbăveşti din mâna cea fărădelege şi asupritoare, ca să nu păcătuiesc înaintea Ta, pentru că s-a abătut asupra mea frica morţii şi m-a acoperit întunericul.

Rugăciunea pentru bani și loc de muncă mai bun! Arsenie Boca o recomanda adesea

Până când voi striga, Doamne, şi nu vei auzi? Striga-voi către Tine în necazul meu, şi, mă mântuieşte. Caută din cer, Doamne, şi vezi din locaşul cel sfânt al Tău şi al slavei Tale, după mulţimea îndurărilor Tale, după mila Ta, că ne-ai suferit pe noi.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat! Ți se schimbă viața imediat

Judecă-i, Doamne, pe cei ce mă necăjesc; nu fi ca un om care doarme şi ca un bărbat ce nu poate să mântuiască, că Milostiv şi Iubitor de oameni eşti, şi Ție slavă îţi înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin”.

La mulți ani de Sfinții Constanțin și Elena! Semnificația puternică a numelor... Rugăciunea zilei de luni. Rostește-o astăzi cu mare credință, iar bunul Dumnezeu te va ajuta negreșit...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri