Trei motive aparent nevinovate ale imbatranirii premature

Cu totii ne dorim sa ducem o viata cat mai sanatoasa si sa avem un look tanar chiar si la varste inainte. Si apelam la unele „trucuri" care ne fac mai mult rau decat bine.

Iata numai cateva exemple oferite de site-ul becomegorgeous.com

1. Cafeaua

Indemnati sa consumam cafea pentru continutul acesteia bogat in antioxidanti care previn imbatranirea prematura a pielii, uitam ca licoarea cofeinizata duce la dezhidratare. Si stiti ce efecte are dezhidratarea asupra pielii. Pentru a preintampina aceasta neplacere nu trebuie decat sa beti foarte multa apa si sa evitati sucurile cu adaos de zahar.

2. Sauna

Buna pentru piele, pe de o parte, pentru ca o purifica prin deschiderea porilor, sauna poate fi foarte daunatoare daca se face abuz. Sedintele dese de sauna pot conduce la pierderea elasticitatii, un alt aspect al imbatranirii pielii.

3. Dusurile prelungite

Ca de obicei, orice e in exces nu e bun. Nici dusurile nu fac exceptie. Daca uitam sa mai iesim din cada, odata cu mizeria, bacteriile si alte impuritati se duc si uleiurile esentiale ale pielii. In plus, nici apa cu care ne spalam nu e tocmai pura, iar substantele cu care e tratata ne pot face rau.

Citeste si Sfatul Parintilor!

Foto: treehuggerz.org

Ultimele știri