Cine s-a saturat de sandviciul de dimineata (ala eu, ala eu) merita sa incerce tartinele - un fel de sandviciuri pe jumatate, care pot primi mai multa ‘umplutura'. Daca ingredientele sunt unt, branza si sunca, nu e cine stie ce descoperire. Dar o pasta de legume, prea cremoasa ca sa incapa in strat gros intr-un sandvici, e un topping mai special pentru o felie prajita rapid la toaster.
Publicat: Miercuri, 19 Mai 2010, 00:00 |
Actualizat Miercuri, 04 Iulie 2012, 05:57
Se scurg o conserva mica de mazare si una de fasole verde, se clatesc bine cu apa rece, apoi se mixeaza intr-un robot, impreuna cu 100ml smantana de gatit si o legatura de patrunjel.
Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust, apoi se incalzeste usor intr-o tigaie nonaderenta. Cand e gata, se intinde pe felii de paine (cantitatile ajung pentru 4 felii mari).
Pentru mai multe idei de mic dejun, cititi revista Good Food