VIDEO! Cursurile de fotografie continua pe plajele din Mamaia

Fotograful Gabriel Hennessey continua cursurile de fotografie pe plajele din Mamaia! Zilele acestea a intalnit-o pe Alexandra, o fata pe care a pozat-o in cateva ipostaze incendiare. Ce a invatat-o pe ea e doar o mica parte din lucrurile pe care le vor invata viitoarele eleve ale lui Gabriel Hennessey.

Gabriel Hennessey a vazut-o pentru prima data pe Alexandra la dusurile de pe plaja. I-a placut ca era foarte naturala. Se vede cu ochiul liber ca Alexandra se simte bine in pielea ei. O astfel de fata e modelul perfect, spune artistul, asa ca Gabriel i-a propus o sedinta foto mai speciala.

Convins ca manechinul de ocazie ar putea avea succes in revistele pentru barbati, celebrul fotograf i-a sugerat Alexandrei sa pozeze topless.

A urmat, apoi, o sedinta foto la inaltime. Locatia: telegondola din Mamaia.

„E o mica mostra de ce se va intampla la oricare dintre fetele care vor veni la Intact Media Academy: vor invata toti pasii prin care trebuie sa treaca ca sa poata sa devina un model celebru" a declarat fotograful.

Modulul de fotografie si modelling predat de Gabriel Hennessey va incepe din toamna. Cei care vor sa se inscrie pot trimite un mail la [email protected]Ultimele știri