Antena Căutare

VIDEO! Se poarta mobilierul de lux

Canapeaua care lumineaza, sifonierul care se transforma in pat, sau masa de o persoana care se largeste intr-o secunda. Sunt cateva dintre noutatile in materie de mobilier care ar putea sa-si gaseasca loc in casele romanilor cu dare de mana. Lemnul nobil de cires sau nuc, finisat cu foite de aur ramane la moda, iar accesoriile fac diferenta.

Vrei un pat foarte comod, insa si la moda? Ai de unde alege. Mobilier din lemn nobil de cires sau nuc, finisat cu foite de aur, in stil italian sau victorian, cu finisaj marmurat.

Mia mult, puteti gasi orice marime, insa nu la un pret intocmai mic. Un pat de lux porneste de la 500 de euro, iar modelele sunt mai indraznete: cu fibra optica sau in culorii vii, cu combinatii de sticla, foite catifelate si cristale.

Mobilarea completa a unui dormitor cu mobiler de lux poate costa 50.000 de euro.Foto: luxury-idea.com

7 sfaturi pentru o relatie fericita si de durata... FOTO! Cele mai amuzante aranjamente culinare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x