Inspirate din bucătăria japoneză, rețetele de Sushi se pot prepara chiar și în varianta de post. cu ingrediente puține și sănătoase.
Iată ce ne trebuie pentru una dintre rețetele de Sushi de post:
- fâșii de campio
- foi de alge
- avocado
- castravete
- orez fiert
- folie specială pentru împachetat
Cum se prepară rețeta Sushi de post
Peste foile de alge se întinde un strat subțire de orez fiert și se presează.
Apoi se așază fâșii lungi de castravete, felii de avocado și felii subțiri de campio în locul feliilor de pește. Campio este dovlecel japonez feliat și uscat, apoi fiert în sos de soia.
Se rulează ca și la sushi clasic, folosind folii de împachetare.
Apoi se feliază și se servește șimplu, sau cu sosurile specifice.
Rețeta Papouzaki, inspirată din bucătăria grecească... Cum faci cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci?...