Antena Căutare

Vlăduț și-a surprins colegii cu o rețetă specială, tagliatelle cu legume! Ingredientul vedetă: Delikat Roșii Cuburi

Delikat a lansat o gama de produse, respectiv conserve si sosuri de rosii, bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sos de rosii.

Sunt produse versatile, ideale pentru pregatirea unei game foarte variate de preparate.

Au gustul perfect de rosii coapte, rosii 100% din culturi si de la producatori cu traditie, astfel aveti garantia gustului autentic de rosii.

Sunt ideale pentru orice tip de mancare care contine rosii si ingrediente cu rosii.

Mai mult, gustul 100% de rosii coapte confera oricarui preparat un gust care aminteste de aroma din copilarie, acel gust special de rosii.

Pot fi folosite tot timpul anului, nu veti avea nevoie de alte ingrediente speciale care sa confere mancarii gustul 100% de rosii coapte.

Astfel, in reteta de astazi, tagliatelle cu legume, ingredientul vedeta a fost Delikat, cuburi de rosii.

  • 400 gr paste tagliatelle
  • 1 conserva rosii cuburi delikat
  • 1 buchet broccoli
  • 1 vanata
  • usturoi
  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 200 rosii cherry
  • 2 ardei kapia rosii
  • 200 gr parmezan
  • 200 gr cascaval
  • 1 leg ceapa verde
  • 100 gr spanac
  • busuioc
  • ulei de masline
  • unt
  • sare
  • piper

Buchetul de broccoli se opareste in putina apa fiarta, in care s-a adaugat un praf de sare si putin bicarbonat. Se lasa 2-3 minute cat sa ramana al dente, apoi se clateste sub jet de apa rece. Astfel va avea o culoare verde intens si va avea o textura crocanta, perfecta.

Morcovul se curata si se taie rondele foarte subtiri, apoi se trage un pic la tigaie, in ulei de masline. Vanata se curata de cotoare, apoi se taie feliute, se trage un pic la tigaie, in ulei de masline. Spanacul se caleste si el impreuna cu putin usturoi, in ulei de masline.

Ardeiul gras se curata si se taie bastonase subtiri. Rosiile cherry se spala. Se trag putin la tigaie, in putin unt.

Dupa ce s-au sotat legumele, se pun laolalta intr-un vas incapator. Se adauga rosiile cuburi, putin usturoi zdrobit, busuioc, ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper si se lasa sa fiarba bine sosul.

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se trag apoi in putin unt, se servesc impreuna cu sosul de legume, si se garniseste totul cu broccoli, spanac si mult parmezan ras!

Un preparat savuros, plin de culoare si gust!

Sa va fie de folos!

Pentru mai multe rețete gustoase intră pe retetaperfecta.ro!

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x