Antena Căutare

Desert de post: Rețeta Negresa cu gem si nuci

Iata o prajitura rapida ideala pentru persoanele care tin post!

Ingrediente pentru rețeta Negresa cu gem si nuci:

- 1 cana de gem;

- 1 cana de apa calda;

- 1 cana de zahar;

- 2 plicuri zahar vanilinat;

- 1/2 cana de ulei;

- 1 plic praf de copt;

- 1 lingura zeama de lamaie;

- 3 cani de faina;

- 1/2 cana de cacao;

- 1 lingurita de scortisoara;

- 1 cana de nuci tocate ;

- 1 varf de cutit sare.

Mod de preparare pentru rețeta Negresa cu gem si nuci:

1. Se amesteca gemul cu apa calda, apoi se adauga uleiul, zaharul, zaharul vanilinat, pudra de cacao, scortisoara, praful de copt stins in zeama de lamaie si faina. Se amesteca usor pana cand se omogenizeaza. La final, se toarna si nuca pisata.

2. Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor pentru 35-40 de minute. Incercati prajitura cu un betisor, pentru a vedea daca s-a copt in interior.

Poftă bună!

FOTO: chocolatefountainguide.net

Reteta zilei: Cartofi gratinati la cuptor cu salam uscat si ciuperci... Reteta de post a zilei: Ghiveci de legume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x