Căutare Live

Dulceață fără zahăr? DA, se poate și este delicioasă! Se prepară ușor și se consumă fără grija kilogramelor în plus!

Fara zahar, dar delicioase! Si perfecte pentru oricine tine cura de slabire. Dulceturile dietetice nu sunt lipsite de gust, asa cum ati putea banui. Doar ca au o alta reteta, in care zaharul din belsug este inlocuit de alte variante de indulcire.

Fără zahăr, dar delicioase! Şi perfecte pentru oricine ţine cură de slăbire. Dulceţurile dietetice nu sunt lipsite de gust, aşa cum aţi putea bănui. Doar că au o altă reţetă, în care zahărul din belşug este înlocuit de alte variante de îndulcire.

Putem prepara dulceață fără zahăr? DA! Rețeta este simplă, seamănă mult cu varinata clasică, cu o singură diferență: folosim sucul de mere ca îndulcitor. Pentru un gust mai bun putem adăuga puţină esenţa de vanilie, iar un strop de suc de lămâie va păstra fructele proaspete, fără să se oxideze.

O variantă şi mai rapidă este gemul raw vegan. Făcut din mix de fructe de pădure şi seminţe de chia. Dulceaţa nepreparată termic îşi păstrează toate proprietăţile nutritive. Însă poate fi ţinută maxim 2 săptămâni.

Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x