Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Începe-ți dimineața alături de cea mai bună cafea boabe!

Pentru majoritatea oamenilor, dimineață perfectă începe cu o cafea. Această băutură delicioasă a devenit mai mult decât o modalitate prin care oamenii își iau doză de energie dimineață sau ori de câte ori simt nevoia.

Începe-ți dimineața alături de cea mai bună cafea boabe!

Unsplash

Cafeaua este de cele mai multe ori un pretext pentru o întâlnire și cu o cafea poate începe o frumoasă poveste de dragoste. O întâlnire de afaceri poate avea loc într-o cafenea, datorită mediului primitor și aromei îmbietoare, care vor ajută participanții să se relaxeze și să ia cele mai bune decizii.

Indiferent dacă îți place să bei cafea simplă, cu lapte sau diferite băuturi derivate din cafea (cum ar fi cappuccino), dacă vrei să te bucuri de cea mai intensă aromă și de prospețime, ai nevoie de cafea boabe. Probabil știi și tu că nimic nu se compară cu aromă cafelei proaspăt măcinate și cu gustul intens al băuturii magice. Nu contează dacă adori cafeaua făcută la ibric sau dacă ai un espressor modern, importantă este calitatea boabelor.

Spre exemplu, știai că multe persoane nu suportă cafeaua simplă din cauza gustului amărui? Acesta este cauzat de prăjirea mult prea intensă a boabelor de cafea. Cafeaua obținută din boabe atent alese și prăjite la temperaturi recomandate, are arome deosebite, în funcție de locul de unde sunt culese. Unele sortimente sunt puțîn mai acide, altele florale, fructate sau chiar condimentate. Cafeaua nu înseamnă un gust amărui pe care îl îndepărtăm cu ajutorul zahărului și laptelului. O cafea de calitate se poate bea fără nici un adaos, datorită unicității boabelor.

Dacă ți-am atras atenția și vrei să începi să bei cafea de calitate, îți recomandăm cafea boabe de pe saveo.ro. Este un magazin online specializat, unde vei găși zeci de sortimente de cafea, atât boabe, măcinată, capsule, diferite specialități și multe altele. Probabil ai observat și tu că în marile magazine, oferta nu este prea bogată. Însă, în acest magazin online vei găși cele mai bune sortimente de cafea și îți garantăm că vei dori să le încerci pe toate. Vei găși atât cafea în variante pe care probabil le-ai mai încercat, cât și unele speciale: barista. Nu lipsesc nici produsele cu adevărat deosebite, pe care le apreciază chiar și cei mai mari iubitori de cafea.

Începe-ți dimineața alături de cea mai bună cafea boabe!

Pe site-ul SAVEO, vei găși atât pachete de cafea arabică, dar și cafea robustă sau pachete cu boabe combinate, astfel încât să poți alege ceea ce îți place. În cazul în care nu știi care este diferența dintre cele două tipuri de cafea, arabică este o cafea dulceagă, florală sau fructată, datorită zonei în care crește, iar robustă este o cafea mai acidă, uneori foarte puțîn amar, datorat mediului înconjurător (cafeaua robustă este cultivată mai ales în Vietnam). Diferența constă și în gradul de cofeină conținut, cafeaua robustă având o canitate dublă față de cea arabică. Așa că ține cont de aceste două aspecte în momentul in care îți alegi cafeaua.

În încheiere, am vrea să știm cum îți începi tu dimineață! Alegând o cafea simplă sau o băutură pe baza de cafea? În plus, spune-ne și dacă preferi cafeaua arabică sau robustă!

Recomandari