- Finala Asia Express e miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Drumul Zeilor ajunge la capăt cu marii câștigători
- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Brățara fitness a devenit un accesoriu nelipsit pentru împătimiții sportului, datorită funcțiilor sale complexe de monitorizare a activităților fizice. Dacă ți-ai propus să dai jos câteva kilograme sau doar vrei să te menții în formă, un astfel de gadget îți poate fi de un real folos.
Pe piață există o multitudine de modele de la diferite branduri, cu specificații multiple, iar alegerea unei brățări fitness, la fel ca a oricărui alt tip de device electronic poate fi dificilă, mai ales pentru cei care nu sunt la curent cu ultimele tehnologii. De aceea, înainte de a face achiziția trebuie să te documentezi atent. Iată la ce ar trebui să te uiți înainte să plasezi o comandă.
Conectivitatea
Majoritatea brățărilor de fitness se pot conecta la telefon sau calculator cu ajutorul unui sistem de operare compatibil (iOS, Android, Windows). Cu această funcție vei putea să îți monitorizezi atent activitatea fizică, să citești mesaje, să vorbești la telefon sau să asculți muzică.
Autonomia bateriei
Una dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de orice tip de gadget este autonomia bateriei. În cazul brățărilor fitness aceasta diferă în funcție de brand, model și desigur, de preț și poate varia de la 5 la 30 de zile. Încărcarea bateriilor se face fie cu ajutorul unui cablu USB, fie prin Bluetooth, prin conectare la un alt aparat compatibil.
Dotări și funcții
Fiind create special pentru a monitoriza activitatea fizică, brățările fitness îți oferă posibilitatea să îți măsori pașii, distanța parcursă, ritmul cardiac, caloriile consumate, tensiunea arterial, precum și orele dormite sau calitatea somnului. Dacă îți dorești o brățară fitness performantă, aceasta ar trebui să fie dotată cu GPS, barometru (pentru determinarea altitudinii), magnetometru (pentru determinarea direcției de deplasare) sau giroscop (pentru determinarea poziției corpului).
Materialul și design-ul
Brățările fitness pot fi confecționate din silicon, plastic sau metal și se pot adapta unor stiluri diferite. Cei care preferă stilul sport pot opta pentru un model din silicon, iar cei care prefer stilul elegant pot alege o brățară fitness de tip bijuterie. În funcție de materialul din care sunt confecționate brățările fitness pot fi rezistente la apă, la adâncimi de până la 50 metri.
Găsești AICI, pe redustore.ro, o mulțime de brățări reduse!
Cum alegi cea mai bună boxă portabilă?... Google lansează o secţiune de aplicaţii pentru copii...