Antena Căutare

Ai nevoie de Windows? Descarcă gratuit, legal și rapid orice versiune dorești

Motivele pentru care aţi vrea să puneţi mâna pe un kit de instalare cu Windows 7, Windows 8.1 sau Windows 10 sunt multiple, iată care este procedura.

Motivele pentru care aţi vrea să puneţi mâna pe un kit de instalare cu Windows 7, Windows 8.1 sau Windows 10 sunt multiple, iată care este procedura.

Am interacţionat cu sistemele de operare Windows de pe vremea când Windows 95 era la modă, dar trebuia să te rezumi la Windows 3.11 pentru că nu aveai un sistem suficient de puternic pentru a instala ,,cea mai nouă” creaţie Microsoft. În toată această perioadă, am avut grijă să am o colecţie stufoasă de kituri de instalare pentru fiecare versiune de Windows, atât pentru a repara un PC care refuză să mai pornească, cât şi pentru a instala un nou sistem de operare de la zero. De-a lungul anilor, procedura prin care puteţi face rost de aceste kit-uri devenite între timp imagini de CD/DVD s-a simplificat semnificativ.

Este un pic frustrant că trebuie să vă bazaţi pe uneltele puse la dispoziţie de Microsoft, dar acestea, într-un mod autentic, chiar reuşesc să vă facă viaţa mai simplă. Secretul este să ştiţi de la început ce vreţi să obţineţi, altfel riscaţi să descărcaţi un ISO care nu se potriveşte configuraţiei voastre hardware sau care refuză să se activeze. Pentru a elimina toate variabilele, am creat acest material.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Cum să ai internet într-o zonă fără semnal! Asta este soluția salvatoare... Schimbare majoră pentru utilizatorii de Instagram! O restricție importantă pentru poze a fost eliminată...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x