Căutare Live

Aplicație nouă de la Facebook, dar cu acces limitat!

Playtech.ro informează că Facebook lucrează la o platformă de ştiri, poveşti şi relatări intime agregate inteligent, un alt mod de a vizualiza știrile: Facebook Paper.

youtube.com

Playtech.ro informează că Facebook lucrează la o platformă de ştiri, poveşti şi relatări intime agregate inteligent, un alt mod de a vizualiza știrile: Facebook Paper.

Ideea din spatele acestui nou serviciu Facebook a fost una simplă, dar integrată cu baza de date imensă de informaţii pe care o are la dispoziţie cea mai mare reţea socială ia o turnură mult mai interesantă şi utilă.

Poveştile nu sunt o idee nouă pe Facebook, orice postare pe care o faceţi în format text, chiar dacă include sau nu nişte poze, poate fi clasificată ca fiind o poveste.

Diferenţa majoră este că această nouă aplicaţie vă serveşte acest tip de conţinut şi vă permite să-l partajaţi mai departe într-un format fără nici un fel de distrageri.

Totul se petrece pe întregul ecran al iPhone-ului şi include atât elemente de conţinut din News Feed-ul vostru, cât şi materiale editoriale profesionale care se potrivesc domeniului vostru de interes. Paper nu se rezumă la un singur tip de conţinut, ci şi la fotografii, clipuri video sau texte individuale.

Aplicaţia Facebook Paper va fi disponibilă începând cu 3 februarie, exclusiv pe iOS. Deşi ar fi absurd să nu ajungă în scurt timp şi pe Android, momentan platforma celor de la Google nu este menţionată nicăieri pe site-ul facebook.com/paper.

HTC Desire 310 a ajuns online din greşeală... Samsung reinventează smartphone-urile Galaxy S4 şi S4 mini pentru ruşi...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x