Ce pățești dacă pui poze cu bani pe Facebook! Gestul te poate costa extrem de scump!

 
+2 click pentru
galerie

Nu mai este nicio surpriză să vezi că pe Facebook sau Instagram oamenii apar în fotografii alături de bani. Specialiștii avertizează că acest obicei te-ar putea costa extrem de scump! Motivul pentru care nu e bine să publici astfel de poze pe Facebook?

Uneori, când deschizi site-ul Facebook sau Instagram, poți observa oameni pozându-se alături de sume de bani. Fie că vorbim despre ziua de salariu a cuiva sau de banii munciți recent, fie ca avem de-a face cu o celebritate, specialiștii trag un semnal de alarmă și explică de ce acest obicei ne poate costa extrem de scump.

Cu cât vei posta mai des fotografii cu bani pe Facebook sau Instagram, cu atât vei crește riscul ca hoții să pună ochii pe tine.

De asemenea, pe lângă pozele cu bani, specialiștii avertizează că nu ar trebui să dezvăluim nici ce telefon, ce casă sau ce mașină avem, tot din motive de securitate.

Mai mult decât atât, pentru cei care nu știu, check in-urile pot ajuta un răufăcător să știe când ești plecat de acasă sau dacă ești la mare depărtare, undeva în vacanță!

Ai grijă ce poze și fotografii pui pe Facebook sau Instagram dacă nu vrei să ai parte de probleme! Alte informații precum data nașterii, locul de muncă sau adresa de acasă nu ar trebui să fie dezvăluite pe internet, dacă nu vrei să fii expus la situații neplăcute. facebook whatsapp twitter pinterest