Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cele mai așteptate gadgeturi din 2020

Industria tehnologică se pregătește să inaugureze a noua generație de console de desktop, să îmbunătățească telefoanelor flexibile, precum și să reînnoiască produse luxoase precum iPhone.

2020 se anunță un an plin de surprize în ceea ce privește gadgeturile

Apple va lansa anul viitor până la 4 modele

În 2020, Apple ne pregătește multe surprize. Se zvonește că vo lansa anul viitor lansa până la patru modele de telefoane, unul dintre ele, o revizuire a iPhone SE conceput pentru a combate la prețuri mai mici. Există alte zvonuri care asigură că vor exista până la șase versiuni diferite. Prețul acestui nou telefon se zvonește că va fi între iPhone 11S, iPhone 12 sau poate lansa o altă gamă.

În acest moment, totul este speculație. Promisiuni goale și trecătoare, dar care servesc pentru a vă face o idee despre cum va fi anul 2020 în ceea ce privește Apple. Se mai crede că începând din 2020 AirPods vor fi incluse în pachetul standard.

Samsung scoate o gamă Galaxy S11

La rândul său, Samsung este de așteptat, ca î alți ani, să fie unul dintre primii care să atace. Dacă acordăm atenție traiectoriei sale, gigantul coreean va anunța cel mai probabil în primul trimestru sau la începutul următoarei reînnoire a celui mai avansat telefon mobil, care poate fi redenumit Galaxy S11.

Se crede că vor exista până la trei modele diferite, Galaxy S11, Galaxy S11 Plus și Galaxy S11e, mai ieftine. În ceea ce privește dimensiunile sale, acestea pot fi cuprinse între 6.2 și 6.4 inci pentru Galaxy S11e, în timp ce cele mai avansate vor fi de 6.7 inch și respectiv 6.9 inch. Modelul mai mare va încorpora o baterie de 5.000 mAh -4.500 mAh pentru S11 „normal” - cu sistem de încărcare rapidă, după această tehnologie va fi extinsă tuturor.

O nouă generație de console

Cea de-a noua generație de console va fi lansată în 2020. Și unul dintre cele mai așteptate va fi PlayStation 5, care va ieși în sfârșit la vânzare la sfârșitul anului 2020, la un preț încă necunoscut. Principalele modificări se vor concentra pe noua versiune a butonului său de control, DualShock 5, care va avea un sistem îmbunătățit de vibrații al tehnologiei haptice și mai multe opțiuni de personalizare pentru butoanele de declanșare (L2 și R2) , plus că vor fi remodelate.

Apple Watch Series 6

Mai puternic, cu o rezistență la apă mai bună și funcționalități noi. Primele zvonuri ale Apple Watch Series 6, un posibil nou smartwatch Apple, au început abia acum, dar totul indică mici schimbări tehnice în comparație cu modelul actual. Adică vor fi îmbunătățiri interne la nivel hardware.

Telefoane flexibile

Dacă în prezent există o tendință fierbinte în sector este telefonul flexibil. Samsung, cu Fold, a fost primul care a intrat în această nouă categorie.

Firma chineză intenționează să lanseze un nou model de acest tip pentru anul viitor, un nou Mate X. Un computer care oferă un ecran OLED de 8 inci și cu o rezoluție totală de 2.480 x 2.200 pixeli. Când este pliat, acesta este împărțit în două ecrane de 2,680 x 1,148 pixeli și , respectiv, 2,38 inch (2.480 x 892 pixeli). Este echipat cu un cip Kirin 980 și 12 GB RAM. Integrează trei camere foto pe spate și o baterie puternică de 4.440 mAh cu sistem de încărcare rapidă. De asemenea, compatibil cu conexiunile 5G.

Citește și:

WhatsApp vă va da în judecată dacă faceți asta

Recomandari