Căutare Live

Conturile de Facebook risca sa dispara pe 28 ianuarie

Se pare ca zilele Facebook-ului sunt numarate. Asta daca ar fi sa ne luam dupa mesajul pe care hackerii Anonymous l-au postat pe Youtube.

"Am inceput un razboi online impotriva Guvernului SUA. Chiar daca SOPA si PIPA sunt pot fi amendate de Congresul SUA, asta nu inseamna ca drepturile cetatenilor de pe internet vor fi respectate", au continuat ei.

Dupa ce site-ul de file-sharing MegaUpload.com a fost inchis, hackerii de la Anonymous au atacat mai multe site-uri ale departamentului american de justitie, dar si alte pagini de internet ale oficialilor americani.

Hackerii planuisc sa loveasca si reteaua de socializare Facebook, folosind Low Orbit Ion Cannon (LOIC), un program ce face ca cele mai performante sisteme sa cada, prin faptul ca sunt trimise sute de mii de pachete de date serverelor respective.

Katy Perry a devenit personaj in The Sims... Apple a lansat manuale scolare digitale...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri