Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Cum ne îmbunătățește viața de utilizator noua funcție „dark mode” de pe Instagram

Una dintre cele mai cerute funcții de către utilizatorii rețelei sociale Instagram a fost, de-a lungul anilor, dark mode, adică posibilitatea de a folosi aplicația pe un fundal întunecat. Iată că acum acest lucru este posibil.

Una dintre cele mai cerute funcții de către utilizatorii rețelei sociale Instagram a fost, de-a lungul anilor, dark mode, adică posibilitatea de a folosi aplicația pe un fundal întunecat. Iată că acum acest lucru este posibil.

Pentru început, trebuie să ai instalată pe telefon cea mai recentă versiune a aplicației și să te asiguri că ai trecut la iOS 13 și respectiv Android 10.

Dacă în setările din iOS a fost activată opțiunea Dark Mode, atunci Instagram va activa modul întunecat. În cazul în care nu a fost activat Dark Mode în iOS 13, Instagram va folosi interfața cu fundal alb.

Cum ne îmbunătățește viața de utilizator noua funcție „dark mode” de pe Instagram

De ce e convenabilă această versiune?

1. Unii găsesc mai ușor de citit textul alb pe fundal negru, li se pare mai accesibilă o astfel de temă. De asemenea, e mai lejer de stat pe telefon noaptea sau în întuneric.

2. Display-urile OLED, prezente pe majoritatea telefoanelor noi, nu folosesc curent pentru a afișa culoarea neagră, oprindu-și ledurile respective. Astfel, faci economie de baterie.

Recomandari