Căutare Live

(P) De ce merită să cumperi un telefon flagship

Unul de top sau unul accesibil? Dacă te-ai gândit să-ți schimbi telefonul, probabil că ți-a trecut deja prin minte această  întrebare.

De ce merită să cumperi un telefon flagship

antena 1

Unul de top sau unul accesibil? Dacă te-ai gândit să-ți schimbi telefonul, probabil că ți-a trecut deja prin minte această întrebare. Evident, răspunsul depinde în mare măsură de nevoile tale. Dar în cele mai multe cazuri, un telefon flagship – cel mai prestigios model din oferta unui producător – va fi o idee mai bună. Iată câteva argumente.

Prețul poate fi împărțit

Oricine poate cumpăra telefoane în rate. Îți trebuie doar un card de cumpărături deștept, cu parteneriate la magazinele de specialitate. În felul ăsta, scoți prețul din ecuație și te concentrezi pe funcții, specificații, calitate. Adică ai libertatea să alegi cel mai bun model.

Nu-l schimbi la anul

Un model flagship folosește cele mai recente tehnologii pentru a-ți oferi un telefon complet și 100% în pas cu vremurile. Chiar dacă se spune că dezvoltarea tehnologică a atins o anumită stagnare, vorbim în continuare de un domeniu cu multe schimbări de la un an la altul. Deci, dacă nu vrei să treci prin același proces și în anul ce urmează, e bine să alegi cea mai modernă soluție de acum.

E făcut pentru Europa

Nu prea se vorbește despre asta, dar marii producători de telefoane tratează fiecare țară sau regiune a lumii diferit. Iar telefoanele mai ieftine și, prin urmare, mai puțin performante sunt special concepute pentru piețele emergente, unde consumatorii abia acum lasă în urmă telefoanele vechi, cu taste. Bineînțeles, dacă vrei doar să vorbești la telefon și să trimiți mesaje, un model fără pretenții este exact ce-ți trebuie. Dar aceste telefoane nu sunt făcute să țină pasul cu stilul de viață din țările dezvoltate.

Bateria chiar este nouă

Acesta e mai mult un argument pentru telefoanele nou apărute. Pentru că un telefon lansat acum 2 ani poate să pară destul de modern chiar și în zilele noastre, dar ascunde un mic viciu. Bateria este componenta care îmbătrânește chiar dacă nu este folosită. Sigur, o baterie nefolosită de 2 ani nu va fi la fel de uzată precum una folosită timp de 2 ani. Dar chiar și așa, cumperi un produs cu un oarecare grad de uzură, deși este complet nou.

Ai nevoie de aplicații

Aplicațiile pentru mobil au darul de a-ți dezvălui utilitatea lor abia după ce le-ai folosit. Nici nu îți dai seama cât de mult te poate ajuta o aplicație de contorizat exercițiile fizic, dacă telefonul nu-ți permite să o instalezi. De aceea, ai nevoie de un telefon cu libertate totală de utilizare. Fără să ții evidența spațiului de stocare sau a memoriei utilizate. Și doar un flagship îți poate promite această libertate.

Alege cel mai modern telefon și nu-l vei mai schimba prea curând. Iar ca să faci investiția mai ușoară, plătește-l în rate fără dobândă* prin CardAvantaj.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x