Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Nebunia Samsung! Telefonul ăsta e scos din filmele SF și va deveni realitate

Când LG G3 a ajuns pe piață, cu al său display cu rezoluție QHD (popular denumită 2K), a reușit să impresioneze atât utilizatorii, cât și presa de specialitate

Când LG G3 a ajuns pe piață, cu al său display cu rezoluție QHD (popular denumită 2K), a reușit să impresioneze atât utilizatorii, cât și presa de specialitate. Oare care vor fi reacțiile când Samsung va lansa un telefon cu display cu rezoluția incredibilă 11K.

Dacă ar fi să încerc să ghicesc ce dispozitive folosiți, aș spune că aveți un telefon cu display HD, un laptop cu display HD și un televizor cu display full HD. Poate vă gândiți să vă schimbați dispozitivele în curând, dar mai mult de rezoluția full HD nu cred că sunteți dispuși să investiți. Telefoane cu display QHD sunt puține și scumpe, laptopuri la fel, iar TV-urile cu rezoluție 4K sunt multe, dar costă o avere. Cu toate astea, sunteți mulțumiți de ce vedeți acum și la fel și eu (display HD la laptop, full HD la TV și QHD – excepția – pe telefon). Chiar avem nevoie de rezoluție 11K în contextul acesta?

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari