Căutare Live

A apărut noul telefon “banană”, Nokia 8110

Noua versiune a modelului Nokia 8110 clasic, care are asemănări cu Nokia 3310, s-a lansat  la Congresul Mondial  Mobile din Barcelona, ​​Spania, care a început pe 25 februarie și va dura până la începutul lunii martie.

Noua versiune a modelului Nokia 8110 clasic, care are asemănări cu Nokia 3310, s-a lansat la "Mobile World Congress", din Barcelona, ​​Spania, care a început pe 25 februarie și va dura până la începutul lunii martie.

Marcând întoarcerea modelului Nokia 8110, terminalul cu suport 4G vine complet echipat cu design-ul curbat slider. Terminalul înglobează mecanică tactilă intuitivă, cu mecanism de glisare pentru a răspunde şi a încheia convorbirile, precum şi un stil de rotaţie tip elicopter al axei.

Nokia 8110 vine dotat cu apelare VoLTE şi este bun pentru oricine vrea un telefon clasic 4G sau un telefon de rezervă. Cu acces la un magazin de aplicaţii, pentru preferinţe precum Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook şi Twitter, utilizatorii pot trimite şi primi e-mailuri sau importa contactele şi pot sincroniza calendarul cu Outlook şi Gmail.

Nokia 8110 dispune şi de jocul Snake. Realizat în două culori, Traditional Black şi Banana Yellow, Nokia 8110 va fi disponibil din luna mai şi se va comercializa la un preţ mediu global de 79 Euro.

Sursa - thejakartapost

Așteptarea a luat sfârșit! Samsung Galaxy S9 a fost lansat. Cum arată și cât costă principalul inamic al iPhone X... Samsung Galaxy S9 NU a Copiat iPhone X...
Ultimele știri