Căutare Live

(P) Ceasul care te ajută

Ceasurile. De cele mai multe ori le folosim, evident, ca să aflăm ora. Acestea sunt peste tot – pe ecranele telefoanelor noastre, pe ecranele laptopurilor, agățate de pereți sau așezate pe mobilă. Și să nu uităm de cele pe care le purtăm la mână, căci aici încercam să ajungem. Întrucât tehnologia a evoluat enorm, acestea ne ajută cu mult mai multe lucruri, devenind un fel de prieten de nădejde pe care îl iei mereu cu tine.

Ceasurile. De cele mai multe ori le folosim, evident, ca să aflăm ora.

Card Avantaj

Hai să vedem modurile în care un smartwatch îți face viața mai ușoară. Și dacă tot vorbim de ușurință, tu îți poți cumpăra lejer unul, în rate fără dobândă* la eMAG.

Vezi mesajele din mers. Când au apărut notificările de tip ”push”, comunicarea cu ceilalți a devenit mai plăcută. Acestea ne ajută în felul următor: atunci când tu te uiți la telefon, vezi tot ce ai primit într-un singur loc, în prim plan, cu ușurință. Ideea era ca tu să nu mai stai să-ți verifici telefonul atât de mult, pendulând prin mesaje, apeluri și așa mai departe, doar ca să fii sigur că n-ai pierdut nimic.

Cu un smartwatch, nici nu te mai uiți atât de mult la telefon, ceea ce pare un lucru foarte de dorit de către oameni în ultimul timp, întrucât simțim nevoia să ne bucurăm mai mult de viața reală decât de cea virtuală. Gândește-te așa: ești prin casă și nu trebuie să tot revii la telefonul tău pentru a vedea cine ți-a scris pe Instagram, cine te-a sunat sau cine și-a făcut timp să-ți trimită un mail. Îți vezi de treabă liniștit și vezi pe ceas cine ce vrea.

Te scutește de acei timpi pierduți în care te mai duci pe la smartphone și deschizi ecranul doar ca să verifici a cincea oară dacă sigur n-ai primit mesajul ăla. Știi sigur, dacă n-ai primit pe ceas, cel mai probabil n-ai primit deloc.

Cu ajutorul smartwatch-urilor îți poți verifica numărul pașilor parcurși zilnic, poți urmări fluctuația pulsului, îl poți folosi în timpul antrenamentelor pentru măsurarea caloriilor arse, poți urmări calitatea somnului pe timpul nopții și astfel poți ține o evidență mai bună asupra sănătății tale mult mai ușor.

O altă funcție pe care unele gadgeturi de acest fel o îndeplinesc este măsurarea nivelului de CO2 din organism. Unde mai pui că, dacă ești o fire activă și îți plac drumețiile pe munte, poți măsura chiar și altitudinea la care te afli.

De asemenea, poți controla o mulțime de aplicații direct de pe smartwatch-ul tău. Spre exemplu, poți schimba piesele pe Spotify atunci când asculți muzică, fără să mai fie nevoie să scoți telefonul din buzunar. Dacă te-am convins, alege smartwatch-ul care-ți place și folosește un card bun precum CardAvantaj pentru a-l cumpăra!

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x