Căutare Live

(P) Top 5 cele mai bune branduri de trotinete electrice 2021

Trotineta electrică e din ce în ce mai cool. De ce? Pentru că e o modalitate versatilă și simplă de transport, o apariție senzațională ideală atât pentru copii și tineri, dar și pentru adulți, dar și o alegere sustenabilă.

Top 5 cele mai bune branduri de trotinete electrice 2021

antena 1

Trotineta electrică îți permite să duci la bun sfârșit absolut toate drumurile, indiferent de scopul și destinația acestora. O poți folosi pe post de hobby, în timpul liber, dar se poate transforma într-o alternativă fabuloasă chiar și atunci când trebuie să ajungi la lucru în timp util.

Așadar, o trotinetă electrică îți oferă multiple avantaje și îți poate îmbunătăți inclusiv stilul de viață. Și este cu și fără poate o alegere inedită în materie de transport, care ți-ar putea fi de folos chiar și în pandemie.

Cât e de practică o trotinetă în pandemie?

Îți dorești să eviți aglomerația în drum spre birou sau în general, către locul de muncă? Sistemele de transport în comun sunt deseori mult prea pline la orele de vârf sau îți propui să economisești mai mult timp și bani din evitarea transportului în comun? O trotinetă electrică te poate ajuta cu toate aceste lucruri - de la distanțare socială pentru a te proteja pe tine și pe toți cei dragi, și până la economii financiare din prisma reducerii taxelor de transport. În plus, nu vei mai avea neplăcerea să fii îngrămădit sau să fii nevoit să stai în picioare, lucru care încă se practică în ciuda restricțiilor de circulație.

De asemenea, poți face economii financiare chiar și atunci când te deplasezi în scop de relaxare sau când mergi la cumpărături, nefiind necesar să mai investești într-o mașină și în mentenanța acesteia.

Nu mai trebuie să-ți gestionezi programul în funcție de cel al operatorilor de transport, iar ruta de deplasare se va reduce semnificativ din punct de vedere al timpului pe care-l economisești, dat fiind că nu va mai trebui să stai la cozile de mașini, să ocolești anumite rute extrem de aglomerate etc.

Este de altfel și o metodă sustenabilă de transport pentru care nu trebuie să plătești acele taxe colosale de poluare, dar nici nu trebuie să depui alte eforturi pentru alimentarea cu combustibil. Trotineta electrică se încarca cu ușurință, chiar din propria ta locuință, având un consum relativ redus de energie.

Ce trotinetă să aleg?

Dacă te-ai decis să achiziționezi o trotinetă electrică și te-ai apucat să studiezi piața, însă nu ai o experiență foarte mare la nivel tehnic astfel încât să te orientezi cât mai simplu privind cea mai bună trotinetă electrică, te vom îndruma cu ușurință către aspectele de care trebuie să ții cont.

Știm că prețul poate fi extrem de important pentru tine, dar el nu acoperă deseori toate performanțele de care ai nevoie de la o trotinetă. Noi credem că trotineta electrică trebuie considerată drept o investiție de viitor, de care te vei putea folosi în repetate rânduri și prin intermediul căreia îți vei scoate investiția ulterior, din economiile aferente pe care le poți face cu ajutorul ei.

Este necesar să stabilești înainte de toate cui se adresează trotineta sau cărei generații. Există trotinete electrice special optimizate atât pentru copii, cât și trotinete pentru tineri și adulți. De asemenea, greutatea pe care o suportă trotineta, puterea motorului și viteza maximă pe care o atinge sunt alte informații extrem de necesare pentru o achiziție optimă.

Din ghidul de alegere al unei trotinete electrice nu trebuie să lipsească atenția și cu privire la accesorii, la materialul de fabricație ce poate influența durabilitatea unei trotinete sau la brand.

Dacă tot nu știi către ce trotinetă să te orientezi pentru că există numeroase opțiuni și branduri, după cum aminteam anterior, noi ne-am oprit la 5 dintre ele, pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează.

Top 5 cele mai bune branduri de trotinete electrice 2021

Pentru tine am ales câteva dintre cele mai populare și cele mai căutate branduri de trotinete electrice de pe piața internațională, trotinete care te vor impresiona din toate unghiurile prin performanțele lor.

Iată top 5 cele mai bune branduri din 2021 în materie de trotinete electrice.

E-TWOW

E-TWOO s-a remarcat pe piață odată cu prima apariție a trotinetei electrice aparținătoare acestui brand, în anul 2013. De atunci și până în prezent, brandul s-a axat pe un consum redus de energie și pe crearea unor modele fiabile pentru orice utilizator. Iată două dintre cele mai impunătoare modele.

  • Trotineta electrica E-TWOW Booster Plus S, Viteza 36 Km/h, Autonomie 35 Km (Negru)

Această trotinetă electrică este un mijloc de transport fiabil care are un consum de doar 7.5 kW/h, fiind un model cu o greutate aproximativă de 11 kg și o trotinetă prevăzută cu suspensii, frana și LED-uri ce asigură un control deplin în trafic.

Motorul de 500 W este gata de utilizare după o încărcare medie de 2.5 ore și trotineta poate fi utilizată inclusiv în pantele ce au un unghi de până la 25 grade.

Prin intermediul display-ului LCD poți fi la curent cu toate modificările sistemului și detaliile curselor tale, la un nivel pro.

  • Trotineta electrica E-TWOW GT 2020, Viteza maxima 40 Km/h, Autonomie 50 Km, Putere motor 700W (Negru)

GT 2020 este un model și mai puternic ce impresionează prin motorul puternic care poate atinge o autonomie de până la 50 km încărcată într-un stadiu complet de aproximativ 5 ore al bateriei Samsung.

Trotineta este prevăzută atât cu frână pe spate, cât și cu frână pe față, iar cadrul este realizat din aluminiu ușor care-i oferă o greutate doar 13 kg și o durabilitate pe măsura așteptărilor. Suportă o greutate de până la 110 kg în care trebuie luat în considerare și lucrurile aflate în posesia utilizatorului, cât și cele de pe acesta (haine, geantă etc.).

ZERO

Brandul ZERO nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind omniprezent pe piață atât în 2020, dar solicitarea fiind foarte mare chiar și în 2021. Iată ce modele îți recomandăm.

  • Trotineta electrica ZERO 11x, Baterie LG 32Ah/72V, Autonomie 160 Km (Baterie LG), Viteza 110 Km/h, Motor 2 x 1600W, Roti pneumatice 11", Suspensii hidraulice (Negru/Rosu)

ZERO 11x este unul dintre cele mai impresionante modele ale brandului, cu un cost și performanțe pe măsură. În mod cert această trotinetă electrică poate fi considerată o investiție de durată, dat fiind motorul dual de 1600 W fiecare și impresionanta autonomie de până la 160 Km atinsă cu ajutorul acumulatorului de ultimă generație LG.

În mod cert această trotinetă se supune reglementărilor de circulație atunci când se atinge viteza maximă de 110 km/h.

Este o trotinetă ideală pentru pasionații de metode ecologice de transport, cât și pentru cei care-și doresc o trotinetă performantă adecvată unor șosele improprii sau drumurilor anevoioase.

  • Trotineta electrica ZERO 8, Baterie 13Ah/48V, Autonomie 40-45 Km, Viteza 40 Km/h, Motor 500W, Roti 8" (Negru)

Cu performanțe mai reduse, dar un model mult mai accesibil, se evidențiază și modelul ZERO 8, o trotinetă care poate atinge un potențial formidabil datorită designului compact și fiabil, a cadrului durabil, cât și din prisma autonomiei de durată.

Poți folosi această trotinetă pentru a parcurge distanțe îndelungate sau pentru utilizare zilnică, prezența frânelor, a amortizoarelor și a suspensiilor fiind atent concepută astfel încât să-ți ofere stabilitate, siguranță și plăcere în a străbate străzile indiferent de scop.

SEGWAY

Pregătește-te să fii impresionat și de către modelele SEGWAY care, te vor impresiona la rândul lor din toate punctele de vedere. Trotinetele puternice sunt gata să te surprindă cu designul minimalist, cât și prin aspectele tehnice.

  • Trotineta electrica Ninebot by Segway KickScooter MAX G30, Viteza maxima 25 Km/h, Autonomie 65 Km, Motor 350 W, IPX5, Bluetooth (Negru)

Această trotinetă îți poate oferi maximul de potențial de la o cursă, fără a fi necesar să deții un permis de conducere. Modelul MAX G30 este echipat cu suspensii rezistente ce amortizează contactul roților cu suprafețele neregulate, transformând deplasările îndelungate într-o adevărată plăcere.

Trotineta este echipată și cu un sistem inteligent adaptat nevoilor actuale, care-ți permit să afli toate detaliile de interes prin utilizarea smartphone-ului conectat la sistemul central. De asemenea, te va impresiona și funcția eco-sistem care te ajută să economisești mai multă energie astfel încât să te bucuri mai mult timp de ttrotineta ta preferată.

  • Trotineta electrica Ninebot by Segway eKickScooter ZING E8, Viteza maxima 14 Km/h, Autonomie 10 Km, Motor 200 W, IPX4 (Roz)

Nici modelul proiectat speciali pentru tineri nu pare fi mai prejos! Astfel, eKickScooter ZING E8 este o trotinetă într-o nuanță îndrăzneață prevăzută cu frână de mână și sistem eco de diminuare a consumului energetic.

Suspensiile din dotare și prezența cauciucului în care sunt îmbrăcate roțile asigură o manevrare stabilă și o utilizare sigură. Beneficiază inclusiv de cadru realizat din materiale premium ce-i oferă o rezistență sporită atât la șocuri, cât și la contact cu apa. Poate fi folosită cu succes indiferent de condițiile de mediu ambiant și este prevăzută inclusiv cu 3 trepte ajustabile de viteză.

RAZOR

Razor este un alt brand orientat spre satisfacerea nevoilor întregii familii punându-ți la dispoziție modele selecte de trotinete electrice cu performanțe de top încă din anul 2000, când au lasat prima trotinetă clasică și au avut un record impresionant la capitolul vânzări. Așadar, cele două modele pe care vi le vom prezenta nu sunt nici ele de trecut cu vederea.

  • Trotineta electrica Razor E300, pentru adulti, Viteza 24 Km/h, Motor 250 W (Gri)

Razor E300 este modelul ideal pentru adulții care-și doresc o trotinetă electrică eficientă, cu performanțe care permit utilizarea acesteia încă din prima zi.

Astfel, trotineta cu cadru de oțel se adresează persoanelor cu o greutate de până la 100 kg, fiind prevăzută cu o autonomie de până la 40 minute care-ți permite să te deplasezi cu ușurință la locul de muncă sau la cumpărături.

Trotineta asigură o stabilitate perfectă și siguranță deplină datorită mecanismului acționat prin lanț și frână de mână.

  • Trotineta electrica Razor EPrime Air, Viteza 24km/h, Autonomie 9-10km (Negru)

Varianta Prime vine cu o configurație ușor similară, dar cu o autonomie aproximativă medie de 9.5 km. Modelul de altfel este unisex, adresat persoanelor cu o greutate sub 90 km, trotineta fiind extrem de fiabilă și durabilă datorită construcției premium și a greutății de nici 10 kg.

Trotineta este gata de utilizare după aproximativ 6-8 ore, timpul necesar pentru o încărcare completă a acumulatorului.

XIAOMI

Xiaomi este în prezent unul dintre cele mai populare branduri chinezești, atât pe parte de gadgeturi, cât și în materie de trotinete. Compania impresionează prin fiecare detaliu, de la designul atractiv și practic, până la configurațiile premium.

  • Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU FBC4019GL, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h, Putere motor 250W (Negru)

Xiaomi 1S EU FBC4019GL este un model inteligent și pliabil ce poate fi utilizat în raport cu aplicația Xiaomi Home și este un model prevăzut cu un cadru metalic și un concept inedit de a transforma energia într-un stil de viață.

Trotineta dispune de reflectoare și sistem de iluminat de 2W ideal în condiții de iluminare redusă, suspensii față-spate, 3 tipuri ajustabile de viteză și o baterie gata de utilizare după fiecare reîncărcare completă de aproximativ 5 ore, pentru distanțe de până la 30 km fără oprire.

Funcția Bluetooth îți permite să fii la curent cu fiecare parametru sau să-ți monitorizezi sănătatea cu ajutorul sistemului biometric integrat special pentru sportivi sau pasionații de un stil de viață sănătos.

  • Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 FBC4025GL, Autonomie 45 Km, Viteza 25 Km/h, Putere motor 300W (Negru)

Te poate surprinde și trotineta Pro 2 care vine cu numeroase accesorii în pachetul de aghiziție pentru curse interminabile, dar care te va surprinde și printr-o mulțime de funcții și performanțe de actualitate.

Această trotinetă are un cadru fiabil din aluminiu în cadrul căruia este integrat mecanismul central cu funcție Bluetooth, gata de a fi utilizat în asociere cu telefonul mobil și aplicația dedicată.

Trotineta surprinde prin roțile pneumatice care asigură un confort deplin, dar și prin prezența farurilor LED, a frânelor integrate sau a autonomiei de durată.

În concluzie, indiferent de brandul către care vei alege să te orientezi, la noi vei găsi o varietate ridicată de trotinete electrice pentru toate nevoile tale, adecvate oricărui buget.

WhatsApp revine cu o nouă modificare legată de protecția datelor. Ce mesaj afișează aplicația, după ce oamenii au renunț... Ce întâmplă dacă nu accepţi ca WhatsApp să-ți partajeze datele cu Facebook, dar vrei să folosești în continuare aplicați...
Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x