Căutare Live

Și tu scoți stick-ul USB din calculator, fără să-l deconectezi? Cât de periculos este acest gest

Cele 30 de secunde impuse de scoaterea în siguranţă a discului ar putea ajuta la salvarea datelor pe stick. Sistemele de operare au fost proiectate pentru a trata unităţile externe, precum stick-ul USB, ca şi cum ar rămâne pentru totdeauna legat de computer.

Cele 30 de secunde impuse de scoaterea în siguranţă a discului ar putea ajuta la salvarea datelor pe stick. Sistemele de operare au fost proiectate pentru a trata unităţile externe, precum stick-ul USB, ca şi cum ar rămâne pentru totdeauna legat de computer.

''Printre simptome putem include pierdera datelor, apariţia sistemelor de fişiere corupte, oprirea programelor sau necesitarea repornirii calculatorului.''Pe de altă parte, dacă modifici sau încarci noi informaţii pe drive, într-un anumit moment lucrurile devin puţin mai riscante. Sistemele de operare pur şi simplu nu se pot opri din salvarea infomaţiilor. Majoritatea calculatoarelor sunt programate să realizeze ''scrierea cache'', potrivit Remaker.

Ceea ce înseamnă că prin scoaterea memoriei externe fără avertisment ar putea duce la pierderea fişierelor, chiar dacă au fost salavate cu câteva ore înainte.

Cine are cont pe Facebook are şi emoţii! Milioane de români urmează să afle dacă datele le-au fost furate: Tu ai primit ... Ți-ai încărcat greșit telefonul în tot acest timp! Cum poți să mărești durata de viață a mobilului, cu un truc simplu...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x