Antena Căutare

Smartphone-ul flexibil, portabil şi rezistent la apă! Imagini cu telefonul pe care îl vrea toată lumea

Portal este smartphone-ul creat pentru pasionaţii de tehnologie, indivizii activi şi pentru profesioniştii sătui de telefoanele care se defectează atunci când le este lumea mai dragă.

www.noobz.ro

Portal este smartphone-ul creat pentru pasionaţii de tehnologie, indivizii activi şi pentru profesioniştii sătui de telefoanele care se defectează atunci când le este lumea mai dragă.


Scopul echipei care a lucrat la acest concept este să creeze un dispozitiv care să combine tehnologia smartphone-urilor avansate cu mobilitatea smart watch-urilor şi fitness tracker. Cu Portal ai scăpat de grija depozitării smartphone-ului, pentru că îl poţi ţine permanent la încheietura mâinii, precizează Noobz.ro.


De ce să porţi după tine un smartwatch, un smartphone sau un fitness tracker, când poţi să deţii un dispozitiv inteligent care să le întrunească pe toate?

Windows ajunge pe un telefon la care nimeni nu s-ar fi gândit. Acesta e adevăratul viitor!


În zilele noastre, totul ţine de inovaţie şi design. Dacă până acum 10 ani ne mulţumeam cu telefoanele cu ecrane mici, taste şi clapetă, astăzi nu putem să concepem viaţă fără un smartphone de calitate.


Ştim cu toţii problema pe care au întâmpinat-o utilizatorii iPhone 6 atunci când a fost lansat dispozitivul. Acea problemă legată de faptul că smartphone-ul se îndoia atunci când te aşezai pe el. Nici nu mai trebuie să aducem aminte de momentul în care scapi telefonul şi îl ridici de la sol cu ecranul bucăţele.

Cel mai scump aparat foto compact din lume costă cât o maşină


Vezi mai multe fotografii cu dispozitivul, dar şi ce dimensiuni are acesta pe Noobz.ro!

Cum arată cel mai exclusivist site din lume! Aştepţi şi opt ore ca să-l accesezi şi ai doar 60 de secunde ca să te…bucur... Nebunia Samsung! Telefonul ăsta e scos din filmele SF și va deveni realitate...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x