Căutare Live

Twitter: Adresele şi telefoanele cerute utilizatorilor pentru securitate ar fi fost folosite în mod incorect pentru publicitate

Twitter a anunţat marţi că adresele de email şi numerele de telefon solicitate utilizatorilor pentru securitate ar fi putut să fie folosite în mod ”incorect” pentru publicitate, transmite Reuters.

Twitter a anunţat marţi că adresele de email şi numerele de telefon solicitate utilizatorilor pentru securitate ar fi putut să fie folosite în mod ”incorect” pentru publicitate, transmite Reuters.

Problema a fost rectificată pe 17 septembrie, potrivit companiei, care nu a dezvăluit numărul utilizatorilor afectaţi.

”A fost o eroare şi ne cerem scuze”, a anunţat Twitter într-o postare pe blog.

Companiile de socializare, între care Twitter şi Facebook, sunt criticate de către utiliatori şi autorităţi de reglementare din întreaga lume din cauza modului în care folosesc datele.

Potrivit Twitter, atunci când promotorii şi-au încărcat listele de marketing, ar fi putut să coreleze persoanele înscrise pe platforma sa de socializare cu lista lor, în funcţie de emailurile şi numerele de telefon înscrise de deţinătorii de conturi.

Twitter a precizat că informaţiile utilizatorilor nu au fost transmise unor terţe părţi, dar au devenit disponibile la nivel intern, pentru ca aceştia să primească publicitate ţintită.

Sursa : news.ro

WhatsApp: care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse... iPhone 11 – Ce aduce nou? Merită upgrade-ul? Cum îl păstrăm mai mult timp?...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x